Tragediile care i-au marcat viața lui Gabi Luncă. Artista a suferit de cancer, iar primul copil i-a murit în ziua botezului

Tragediile care i-au marcat viața lui Gabi Luncă. Artista a suferit de cancer, iar primul copil i-a murit în ziua botezului
Captură Video - TVR 1 / Youtube

Gabi Luncă a murit de COVID-19 vineri seară, la vârsta de 82 de ani. Nume extrem de îndrăgit și apreciat al muzicii lăutărești, Gabi Luncă a trecut și prin momente de cumpănă: a suferit de cancer la sân, iar primul copil i-a murit în ziua în care a fost botezat.

Tragedie în viața lui Gabi Luncă: Primul copil a murit în ziua în care a fost botezat

Gabi Luncă a povestit că și-a dorit enorm să aibă un copil și, când în sfârșit a rămas însărcinată, de bucurie a băut puțin gin, nu mult, fără să știe că nu are voie. I s-a făcut rău și a simțit că pierde copilul, așa că i-a promis lui Dumnezeu că se va pocăi dacă o ajută: „Dacă nu mă voi pocăi, să-mi iei copilul!”.

A născut o fetiţă, dar promisiunea nu și-a respectat-o. La un moment dat, copilei i s-a făcut rău.

„Eu nu-i spusesem lui Onoriu de promisiunea pe care o făcusem când era să pierd sarcina. Oricine se uita la ea, o vedea ca pe oricare copil normal, dar de câte ori mă duceam eu să o iau în braţe se petrecea ceva inexplicabil. Cum apăream eu la pătuţul ei,fetiţa mea se schimba la faţă şi, din albă devenea pământie şi începea să devină agitată. Am înţeles că nu se manifesta aşa numai în prezenţa mea”, a povestit Luncă, potrivit Libertatea.

Fetiţa a murit în ziua în care a fost botezată.

Până la 32 de ani, nu a făcut copii. I-a promis din nou lui Dumnezeu că dacă îi dă un băiat, se va pocăi. La un an a venit pe lume Emanuel, apoi cele trei fete: Estera, Sara şi Rebecca. După ce a avut primul copil, ea şi soţul ei, acordeonistul Ion Onoriu, au trecut la penticostali.

Gabi Luncă s-a luptat cu cancerul la sân

În 2009, artista și-a făcut un control la sân și a descoperit că are cancer.

„Pe 21 decembrie am fost operată la Spitalul Fundeni, Vă daţi seama cum a fost când mi-am revenit din operaţie şi am putut să mă uit în oglindă? Slăbită, cu o faţă de nerecunoscut, fără un sân?”, povestea Gabi Luncă.

Artista a mai spus că rugăciunile și credința în Dumnezeu au ajutat-o să își revină.

Gabi Luncă a murit vineri seară de COVID-19.Alțidoi mari cântărețis-au stinsîn ultima săptămânădin cauza nouluicoronavirus. Este vorba despreCornelia CatangașiNelu Ploieșteanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`