Vlad Voiculescu a fost amendat cu 1.500 de lei pentru că nu a purtat mască de protecție pe holul Parlamentului

Vlad Voiculescu a fost amendat cu 1.500 de lei pentru că nu a purtat mască de protecție pe holul Parlamentului
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Sănătății,Vlad Voiculescu a fost amendat cu 1.500 de lei pentru neputrarea măștii de protecție.

Voiculescu a fost fotografiat luni de jurnalişti în timp ce discuta cu un alt bărbat, pe holul Parlamentului, fără să poarte masca de protecție,relatează Ştirile Pro TV.Ela vorbit la telefon și s-a salutat cu doi colegi.

„Direcția Generală de Poliției a Municipiului București vă informează că pentru nerespectarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, un membru al Guvernului a fost sancționat contravențional, cu suma de 1.500 lei, pentru neportul măștii de protecție”, a informat Poliția.

MinistrulVlad Voiculescu, după ce a fost surprins fără mască:Îmi pare rău!

Vlad Voiculescu a anunţat miercuri că s-a cerut amendat, după imaginile apărute cu el în Parlament fără a purta mască de protecţie.

„Mai întâi de toate aș spune că am greșit fără doar și poate. Eram într-o încăpere de vreo 20 de ori mai mare decât cea în care suntem aici. Când mi-am scos masca eram singur, eram într-o videoconferință. Când a venit cineva către mine și mi-a atras atenția, mi-am pus masca.

Fără îndoială am făcut o greșeală, fără îndoială dacă voi fi amendat, și probabil voi fi amendat, o să plătesc amenda. Mesajul e cât se poate de clar: trebuie purtată masca așa cum noi toți o purtăm acum, în interior, și asta penru siguranța tuturor

Eram într-o sală mare, eram singur, dar a fost o greșeală. Îmi pare rău!”,a declaratministrul Vlad Voiculescu, la acel moment.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`