Senatorul PSD Toni Greblă: „Ideea unei noi suspendări a lui Traian Băsescu nu a fost discutată în USL”

Senatorul PSD Toni Greblă: „Ideea unei noi suspendări a lui Traian Băsescu nu a fost discutată în USL”

„Ideea unei noi suspendări a președintelui Traian Băsescu nu a fost discutată în USL”, susține senatorul PSD Toni Greblă, întrebat dacă susține ideea lansată joi de Dan Voiculescu, ce preconizează o nouă procedură de suspendare a șefului statului în această toamnă.

„În interiorul PSD nu a fost discutată această problemă, nici în cadrul USL-ului, din câte știu eu. Cele două partide nu au un scop în sine de a-l suspenda pe președintele Traian Băsescu. Totul depinde de atitudinea pe care o va avea acesta în exercitarea funcțiilor sale. Dacă va încălca prevederile Constituției, atunci Parlamentul va fi obligat să reacționeze”, a declarat social democratul pentru Știrile B1 TV.

Președintele fondator al PC, Dan Voiculescu a declarat joi pentru Agerpres că o nouă suspendare a președintelui este posibilă și chiar legitimă.

„Românii doresc demiterea lui Traian Băsescu, iar articolul 95 din Constitutie permite fără nicio problemă declanșarea unei noi proceduri de suspendare. Însă, daca se va mai iniția o asemenea procedură, ar fi recomandabil să se desfășoare la sfârșitul lui octombrie, începutul lui noiembrie, astfel încât referendumul pentru demitere să poată fi organizat în aceeași zi cu alegerile parlamentare, din respect pentru cetățeni și din rațiuni economice”, a spus liderul conservator. (Detalii AICI)

Toni Greblă: Nu s-a discutat în USL despre o nouă suspendare a lui Băsescu

Embed: " />

 

Toni Greblă: USL nu are un scop din a-l suspenda pe Băsescu

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_23093').select();" id="embed_text_23093" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`