Vrei să achiziționezi un apartament de două camere în București în 2021? Iată 4 lucruri de care să ții cont

Vrei să achiziționezi un apartament de două camere în București în 2021? Iată 4 lucruri de care să ții cont

Ne dorim o schimbare în 2021, iar ultima perioadă ne-a ajutat să conștientizăm mai bine cât de importantă este propria locuință. Pentru mulți dintre noi biroul s-a mutat acasă, pentru cei mici școala s-a mutat, fie și temporar, tot acasă. Rezultatul? Cu toții petrecem mai mult timp alături de familie și cei dragi, iar casa în care locuim devine și mai importantă în actualul context.

Pentru multe persoane, schimbarea mult dorită ar putea fi achiziționarea unui apartament mai mare și mai bine compartimentat, de preferință într-un complex rezidențial din București. Un apartament de două camere în București, ales cu atenție, poate să devină acel „acasă” pe care ni-l dorim cu toții. Care să includă un spațiu de lucru, dar și un living generos, în care să te bucuri de seri minunate alături de familie sau prieteni.

  1. Apartament în bloc vechi sau într-un complex rezidențial

O lungă perioadă, apartamentul în bloc vechi a fost preferat celui nou, datorită amplasamentului mai bun al acestuia. Apartamentele noi situate în zone bune nu aveau prețuri pentru orice buzunar.

În ultimii ani însă, au apărut diverse blocuri noi în zone din ce în ce mai bune, cu prețuri accesibile. În plus, ultima perioadă ne-a schimbat percepția despre o zonă bună. Cum mulți dintre noi nu ne-am mutat biroul acasă, aceasta nu mai este neapărat în centru. Putem avea totul la îndemână într-un cartier civilizat, verde, ce oferă multe spații de relaxare pentru locuitorii săi.

Așadar, ne interesăm de apartamente de 2 camere de vânzare în București într-un bloc nou sau într-unul vechi? Depinde de preferințe, dar balanța înclină din ce în ce mai des în favoarea celor noi.

  1. Un apartament de două camere nou, la metrou

Chiar dacă preferințele cumpărătorilor de locuințe s-au schimbat și distanța față de centru nu mai este atât de importantă, un lucru rămâne esențial dacă îți cumperi un apartament în București. Distanța față de metrou. Orașul este mare și în plină dezvoltare și cel mai simplu ajungi într-o zonă sau alta cu metroul. Ideal ar fi să găsești un apartament de 2 camere într-un bloc nou, situat aproape de metrou.

  1. Te avantajează compartimentarea camerelor?

Poate că anul trecut nu vorbeam atât de mult despre compartimentare. Pandemia a schimbat însă mult lucrurile din acest punct de vedere.

Casa în care locuim este acum birou pentru mulți dintre noi – așa că avem nevoie de un spațiu în care să îl instalăm. În plus, petrecem mai mult timp acasă, așa că aceasta trebuie să fie primitoare, să aibă un living generos, bine împărțit. O zonă de depozitare pentru haine este și ea importantă. Trebuie așadar să te gândești unde ai putea amplasa un dressing de dimensiuni generoase – sau dacă ai spațiul necesar să o faci.

Fie că alegi unul dintre apartamentele de două camere ale unui complex rezidențial renumit sau un apartament într-un bloc mai vechi, aspectul compartimentării este esențial.

  1. Ce facilități are zona în care vei locui?

Zonele comerciale, dar și existența școlilor, a spațiilor de joacă sau a unui parc sunt atât de importante pentru fiecare dintre noi! E bine să identifici o zonă care să integreze toate aceste facilități. Vei descoperi cât sunt de importante odată ce te vei muta în zona respectivă. Bonus, dacă în timp planurile tale se schimbă și vei vrea să te muți într-o casă mai mare, îți va fi mult mai ușor să închiriezi sau să vinzi apartamentul de două camere în care ai locuit mulți ani cu plăcere.

Specialiștii au remarcat deja câteva schimbări pe piața imobiliară din 2021. Acordăm mai mare importanță modului în care arată casa noastră, pentru că petrecem mai mult timp în ea. Ne dorim spații mai mari sau, atunci când încă nu ni le permitem, mai flexibile și mai bine compartimentate. De multe ori preferăm să ne petrecem timpul liber în zona în care locuim sau în apropierea ei, așa că ne vom uita cu mai mare atenție la facilitățile pe care aceasta le oferă.

Te poți bucura de toate aceste avantaje într-un apartament de 2 camere în complexul rezidențial Vivenda din București. Alege-l însă cu atenție, de preferință într-un complex rezidențial al unui dezvoltator de încredere, aflat într-o zonă cât mai bună.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`