Raed Arafat și-a luat angajamentul: Nu vor fi impuse noi restricții

Raed Arafat și-a luat angajamentul: Nu vor fi impuse noi restricții
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Scenariul impuneriide noi restricții oferă neliniște în rândul cetățenilor României. Astfel, Raed Arafat, secretar de stat la MAI, șef al DSU, a fost întrebat de reporteri dacă este cazul de alte vești proaste pentru viitorul apropiat.

Raed Arafat a dat asigurări că nu este cazul de noi restricții.„Mai multe decât sunt acum, nu”, a declarat oficialul de la Guvern, luni dimineață.

De asemenea, Arafat a mai vorbit și despre problema programului restrâns al magazinelor, care determină aglomerarea zonelor comerciale și imposibilitatea unui număr semnificativ de cetățenide a-și face aprovizionarea.

Raed Arafat, soluție aproape imposibil de implementat

Pentru rezolvarea problemei, Arafat a propus o măsură aproape imposibil de desfășurat. Oficialul MAI crede că toți angajatorii trebuie să regândească programul de lucru.

„Telemunca poate fi aplicată. Și decalarea programului de muncă este foarte improtantă, ca să nu aglomerăm mijloacele de transport public. Unii să plece la ora 4, la ora 3, să vină mai devreme, alții să plece mai târziu. Cu asta evităm aglomerarea la magazine, avităm aglomerarea în transportul public. Deci cam astea sunt măsurile”, a transmis Arafat.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`