Fiul lui Virgil Măgureanu, fost director al SRI, a murit la 50 de ani: Marian Măgureanu era diagnosticat cu COVID-19

Fiul lui Virgil Măgureanu, fost director al SRI, a murit la 50 de ani: Marian Măgureanu era diagnosticat cu COVID-19
Foto: Inquam Photos / George Călin

Fiul fostului director al Serviciului Român de Informații (SRI) Virgil Măgureanu a murit la vârsta de 50 de ani. Marian Măgureanu fusese diagnosticat cu COVID-19 și era internat, informează Gândul.

Fiul lui Virgil Măgureanu a murit. Era infectat cu coronavirus

Potrivit sursei citate, Marian Măgureanu suferise recent și un atac de cord.

Virgil Măgureanu mai are o fiică, Anca Biriș.

Situația actualizată a cazurilor de coronavirus din România

Potrivit celui mai recent bilanț transmis, duminică, de Grupul de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, la nivel național au fost confirmate 4.439 cazuri noi de persoane infectate cunoul coronavirus.

În acest moment, în spitalele de profil din România sunt internați12.744 de pacienți diagnosticați cu COVID-19, dintre care 1.386 se află în secțiile de terapie intensivă.

Totodată, de sâmbătă până duminică, au fost înregistrate 117 decese în rândul persoanelor infectate cu coronavirus.

Medicul Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” dn București a atras atenția, recent, asupra faptului că în spital ajug tot mai multe persoane cu forme severe ale COVID-19, fiind vorba despre familii întregi. De asemenea, medicul vorbește despre noi tendine în rândul românilor: se testează cu teste rapide, după care refuză să declare boala, sau încep să dezvolte simptome, dar refuză să se testeze.

„Pe de o parte, numărul de cazuri care sunt în spital este mare şi sunt cazuri mult mai grave, cu o evoluţie rapid spre deteriorare. Pe de altă pare, sunt foarte mulţi pacienţi şi nu vorbim de un membru al familiei, ci familii întregi. Primim telefoane, sunt cel puţin 4-5 familii pe zi care solicită ajutorul, familii cu mai mulţi membri bolnavi. Sigur, intensitatea bolii variază în cadrul aceleiaşi familii”, a declarat Beatrice Mahler la Digi 24.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`