Ianis Hagi a explicat gestul controversat de după golul victoriei României cu Macedonia de Nord

Ianis Hagi a explicat gestul controversat de după golul victoriei României cu Macedonia de Nord
Ianis Hagi / Foto: FRF.ro

Ianis Hagi a reușit golul victoriei în meciul dintre România și Macedonia de Nord, 3-2, din preliminariile pentru CM 22. După ce a înscris, autorul reușitei decisive a dus degetul la gură, gest pe care l-a explicat imediat după meci.

„Am vrut să arăt lumii că între mine și Mister n-a fost niciodată nimic, s-a spus că a fost un conflict… Istoria noastră e mult mai lungă, am avut succes împreună, am vrut să arăt că între mine și el nu e nimic, cam atât”, a declarat mijlocașul ofensiv la Pro TV.

Ianis Hagi, adevărul despre relația cu Mirel Rădoi: „A fost un impuls să avem antrenorul lângă noi”

Jucătorul lui Rangers s-a bucurat ponderat în urma reușitei. Deși primul său gol la națională a adus victoria, tânărul fotbalist este conștient de faptul că până la finalul campaniei de calificare mai este foarte mult timp.

„Sunt fericit că am reușit să marchez golul victoriei și am reușit să pornim cu victorie. E primul meci din campania de calificare, vrem să fim la Mondial, nu contează cine da goluri. Mai sunt 9 meciuri, asta cred că e mentalitatea corectă. Sunt fericit, dar e primul meci, mai sunt 9″, a mai declarat Hagi.

După ce a respins faptul că ar exista tensiuni între el și Rădoi, Hagi a declarat că apariția selecționerului pe bancă a fost o mare surpriză, după ce Mirel a fost suspect de COVID-19.

„A fost o surpriză când a venit la stadion, nu ne așteptăm, dar a fost un impuls. Chiar înainte de meci, să avem antrenorul cu noi a contat”, a mai transmis Hagi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră