All-on-4®, etalon al excelenței în stomatologia modernă. De ce este DENT ESTET alegerea numărul 1 pentru pacienții cu cazuri complexe de severă atrofie osoasă

All-on-4®, etalon al excelenței în stomatologia modernă. De ce este DENT ESTET alegerea numărul 1 pentru pacienții cu cazuri complexe de severă atrofie osoasă

Zâmbetul este, de cele mai multe ori, cartea noastră de vizită în interacțiunile cu cei din jur. Numeroase studii au confirmat că un zâmbet autentic este considerat atractiv, iar alte cercetări au evidențiat efectele pe care le poate avea actul de a zâmbi asupra stării noastre de spirit și, implicit, a sănătății.

Este de înțeles, astfel, de ce absența zâmbetului, cauzată de cele mai multe ori de o dantură cu probleme (dinți lipsă sau inestetici), poate influența major încrederea în sine, personalitatea și chiar starea generală de sănătate.

DE Implant Division – 20 de ani de expertiză în tratarea cazurilor complexe

Un studiu realizat în 2020 de DENT ESTET, liderul pieței de medicină dentară privată din România, a relevat că 39% dintre românii care au pierdut unul sau mai mulți dinți renunță la posibilitatea de a se bucura de un zâmbet estetic și funcțional.

Pentru a schimba aceste statistici și pentru a le oferi soluții inovatoare românilor care se confruntă cu edentație parțială sau totală, DENT ESTET a creat cel mai mare centru de implantologie dentară din țară, cu o echipă de 15 medici implantologi de prestigiu, cu peste 20 de ani de experiență în tratarea cazurilor complexe.

Sub coordonarea expertului implantolog Prof. Dr. Paulo Malo, creatorul sistemului All-on-4® de reconstrucție a întregii arcade dentare, medicii din cadrul DE Implant Division reușesc să ofere pacienților cu cazuri complexe șansa la o viață mai bună.

„Atunci când vorbim despre înlocuirea dinților lipsă, prima alegere este tratamentul cu implant dentar, iar All-on-4® reprezintă soluția care oferă șansa la o nouă viață pacienților ce se confruntă cu cazuri de severă atrofie osoasă. Sistemul All-on-4® și implanturile Nobel Biocare® sunt soluții validate internațional prin studii științifice pentru rezolvarea cazurilor complexe, iar rata de succes a lucrărilor de reabilitare orală realizate prin tehnica inventată de Prof. Dr. Paulo Malo este de 99% după 3 ani și de 98% după 7,5 ani”, spune dr. Alexandru Georgescu, medic primar Implantologie dentară și Parodontologie în clinicile DENT ESTET, doctor în științe medicale.

Parteneriatul dintre DE și Prof. Dr. Paulo Malo aduce implantologia mondială mai aproape de români

Paulo Maló, DDS, PhD,este creatorul celor mai moderne și eficiente soluții de implantologie dentară la nivel mondial, un chirurg care inovează de peste 30 de ani tratamentele cu implant dentar alături de Nobel Biocare, producătorul numărul 1 din SUA.

După ce a fondat și condus timp de peste 20 de ani grupul Malo Clinic, expertul în implantologie a acceptat, în 2019, provocarea unui nou început, MALO Dental International, o rețea de 200 de clinici pe 5 continente care concentrează cele mai renumite echipe de implantologi și clinici din lume.

Din 2020, DENT ESTET este parte din MALO Dental International, fiind singura clinică din România care a îndeplinit criteriile de performanță pentru a face parte din această asociație.

Într-un sistem de colaborare, Prof. Dr. Paulo Malo oferă expertiză la nivel mondial specialiștilor care doresc să pună în aplicare, printr-un act medical de excelență, inovațiile care fac posibilă tratarea oricărui caz de edentație totală sau parțială, rapid și cu rezultate imediate pentru pacienți.

Sistemul All-on-4® – soluția care schimbă în bine viața pacienților din ziua intervenției

All-on-4® este sistemul creat de Prof. Dr. Malo pentru pacienții care au rămas fără dinți pe una sau ambele arcade dentare, cu severă atrofie osoasă sau care au afecțiuni dentare foarte grave din cauza cărora dinții nu mai pot fi salvați.

Conceptul permite inserarea a 4 implanturi dentare într-o singură zi, pentru pacienți complet edentați, fără adiție osoasă, iar în 5-6 luni de la intervenție se poate fixa lucrarea protetică finală, pacientul recăpătându-și zâmbetul estetic și perfect funcțional.

În mod tradițional, reabilitarea orală a unei arcadei dentare ar necesita inserarea a minimum 6-8 implanturi, pentru a putea susține lucrare protetică finală. În acest caz, perioada de tratament poate dura până la 2-3 ani, uneori chiar mai mult, pentru că se fac înseriat adiții osoase, iar rezultatele finale sunt impredictibile.

Cazurile complexe în implantologie sunt motivul pentru care am inventat sistemul All-on-4®. Protocolul creat de mine pentru reabilitarea completă a arcadelor dentare a permis miilor de medici implantologi din întreaga lume să atingă acest obiectiv esențial pentru pacienții lor, iar acest lucru devine acum posibil și în România, la cele mai înalte standarde, prin echipa DENT ESTET”, spune expertul Paulo Malo, DDS PhD.

Cine poate beneficia de sistemul All-on-4®

Potrivit datelor certificate științific, sistemul All-on-4® prezintă99% rata de supraviețuire a implanturilor dentare după 3 ani și 98% după 7,5 ani de la intervenție.

Rata de succes se bazează și pe nivelul de excelență oferit de implanturile dentare Nobel Biocare, realizate de producătorul numărul 1 din SUA, folosite în cadrul clinicilor DENT ESTET.

Conform mărturiilor pacienților, All-on-4® oferă un grad ridicat de satisfacție după finalizarea tratamentului,95% dintre pacienți fiind mulțumiți de noul zâmbet, în timp ce 98% ar recomanda un astfel de tratament.

De tratamentul All-on-4® pot beneficia pacienții:

  • care suferă de atrofie osoasă severă:
    • os maxilar/mandibular moale și foarte moale
    • suprafața osoasă insuficientă (de înălțime scăzută)
    • os cu densitate mică
  • care au afecțiuni dentare foarte grave din cauza cărora dinții nu mai pot fi salvați
  • care poartă proteză dentară detașabilă și își doresc o soluție fixă, estetică și perfect funcțională
  • care au afecțiuni parodontale avansate
  • cărora nu li se pot face tratamente foarte complexe de grefare
  • care își doresc o soluție de tratament imediată pe termen lung
  • în cazul cărora implantul dentar multiplu nu reprezintă o soluție din cauza unor boli cronice.

Lider în implantologia din România, DENT ESTET – alegerea numărul 1 pentru pacienții cu severă atrofie osoasă

Colaborarea cu profesorul doctor Paulo Malo reprezintă validarea nivelului de excelență atins de echipa de implantologi DENT ESTET, care a pus astfel stomatologia din România pe harta implantologiei mondiale.

Datorită parteneriatului de renume cu Prof. Dr. Paulo Malo și beneficiind de echipamente și tehnologii digitale avansate, divizia DE Implant Division reprezintă, în prezent, alegerea numărul 1 a pacienților cu tratamente complexe.

Avându-l ca mentor pe Prof. Dr. Paulo Malo, cea mai bună echipă de implantologi din România oferă o nouă șansă pacienților cărora li s-a spus că nu se pot bucura de zâmbetul mult-dorit sau care trebuie să treacă printr-un proces îndelungat și dureros pentru a-și atinge obiectivul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
14:15 - Nicole Kidman spune că „rezistă cu greu” după moartea mamei ei: „Mi-aș dori ca mama să fie aici”
14:09 - Ce au discutat Vladimir Putin și Elon Musk în secret. Îngrijorări serioase privind securitatea internațională
14:06 - 7 persoane arestate pentru amenințări cu moartea împotriva directorului artistic de la Jocurile Olimpice. Thomas Jolly, acuzat că a batjocorit un moment sacru pentru creștini
13:55 - Patru astronauți blocați în Spațiu, pe ISS, după problemele tehnice ale Starliner, s-au întors în sfârșit pe Pământ
13:40 - Rareș Bogdan: România trece prin transformări uluitoare. Nu ne putem permite să pierdem bani din PNRR și nici să fragilizăm această graniță unde suntem ostași străjeri pentru Europa și NATO (VIDEO)
13:39 - Alexandru Dimitriu (USR): „Este inadmisibil să vii din serviciile secrete să intri în politică sau foști politicieni să intre în serviciile secrete”
13:19 - Rareș Bogdan: Avem cel mai pregătit om care să asigure echilibru în următoarea perioadă de cinci ani de zile a României, generalul Ciucă. Alianța dintre PSD și AUR nu e o curiozitate pentru noi (VIDEO)
13:18 - Un senator din SUA a murit la câteva săptămâni după ce a căzut într-o piscină goală în timp ce conducea o mașină de tuns iarbă. El va apărea pe buletinele de vot
13:18 - Scandal la Episcopia Sălajului: Vicarul instituției, reținut după ce ar fi furat din vistierie o sumă uriașă de bani
12:54 - Pensionarii care vor primi o pensie mai mică sau deloc în noiembrie. Ce spune Casa de Pensii despre aceste cazuri