Dosar penal, după ce o femeie cu simptome de coronavirus a murit acasă, în aşteptarea rezultatului testului RT PCR

Dosar penal, după ce o femeie cu simptome de coronavirus a murit acasă, în aşteptarea rezultatului testului RT PCR

Moartea unei femei din Galați, care avea simptome de coronavirus, dar care a cedat în propria locuință în așteptarea rezultatului testului PCR este anchetată acum de autorități. De asemenea, soțul femeii a fosst găsit în stare gravă în locuință.

Luni, un echipaj de la Ambulanţă a venit în locuinţa celor doi soţi şi le-a prelevat probe pentru a afla dacă sunt infectaţi. În aşteptarea rezultatelor, starea celor doi soţi s-a agravat foarte tare.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a murit gălăţeanca. Femeia de 61 de ani prezenta simptome de Covid 19 şi se autoizolase la domiciliu, alături de soţul ei, de 72 de ani.

Marţi, o rudă a celor doi a alertat autorităţile pentru că nu mai reuşea să dea de niciunul dintre ei. Pompierii, paramedicii de la SMURD şi poliţiştii au găsit-o decedată pe femeie în timp ce soţul ei era în stare gravă. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi.

Miercuri, au venit şi rezultatele testelor PCR pentru cei doi soţi. Atât femeia care a murit cât şi soţul ei pe care medicii încearcă să-l salveze acum au fost infectaţi cu noul coronavirus.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`