Marcel Ciolacu: Mă duc la Înviere, o spun de pe acum. Plătesc amendă. Nu ştiu ce restricţii vor fi atunci

Marcel Ciolacu: Mă duc la Înviere, o spun de pe acum. Plătesc amendă. Nu ştiu ce restricţii vor fi atunci
Foto: Inquam Photos / George Călin

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă din nou că este hotărât să meargă la biserică în noaptea de Înviere, indiferent ce restricții vor fi valabile în acel moment în România. Șeful social-democraților spune că își asumă riscul de a fi amendat.

Marcel Ciolacu spune că va merge la bisericăn noaptea de Înviere, indiferent ce restricții vor fi valabile în acel moment

„Mă dezinfectez, sunt vaccinat, îmi pun mască… Nu am lipsit niciodată de la Înviere. Mă duc la Înviere, o spun de pe acum. Plătesc amendă. Nu ştiu ce restricţii o să fie atunci. (…)

Eu vreau la biserică. Îmi asum acest lucru. Voi merge la biserică în noaptea de Înviere. Am fost mereu. Îmi iau lumină. (…) Stăm la coadă, avem distanţare. Noi, românii, suntem animale? Eu văd că românii respectă. Problema e că din partea statului nu vine eficienţa necesară”, a spus Marcel Ciolacu, marți seară, la TVR.

Nu este prima dată când Ciolacu spune că va fi prezent la biserică în noaptea de Înviere.

„Eu în noaptea de Înviere voi fi la biserică, indiferent ce va fi. E o decizie personală. Voi plăti amenda, ca orice cetățean, și îmi asum fapta. Dar eu în noaptea de Înviere voi fi la biserică”, declara președintele PSD într-o altă intervenție televizată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`