Donald Trump către fondatoarea publicației Huffington Post: "Nu mă miră faptul că soțul tău te-a părăsit pentru un bărbat"

Donald Trump către fondatoarea publicației Huffington Post: "Nu mă miră faptul că soțul tău te-a părăsit pentru un bărbat"
Mogulul Donald Trump a făcut numeroase comentarii acide la adresa Ariannei Huffington, fondatoarei publicației Huffington Post. Trump a lansat injuriile la adresa Ariannei pe contul de Twitter, unde este urmărit de...
Mogulul Donald Trump a făcut numeroase comentarii acide la adresa Ariannei Huffington, fondatoarei publicației Huffington Post. Trump a lansat injuriile la adresa Ariannei pe contul de Twitter, unde este urmărit de 1.415.216 de fani.

Trump a scris pe contul de Twitter că Arianna Huffington “este o femeie urâtă fizic și sufletește”  și de aceea nu se miră deloc că soțul a părăsit-o pentru un bărbat.

Arianna Huffington a divorțat în 1997, după aproape 10 ani de căsnicie alături de Michael Huffington. La un an de la divorț, fostul șoț al Ariannei a declarat că este bisexual, conform Daily Mail.

Donald Trump a demarat atacurile și insultele asupra Ariannei Huffington de pe 16 august, când în Huffington Post a apărut un articol care amintea despre comentariile neplăcute făcute de Trump la adresa președintelui american Barack Obama și nu numai.

Donald, te vom iubi mereu, chiar și mort de vei fi”, așa se încheia articolul de pe Huffington Post.
 

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`