Marcel Ciolacu (PSD): Eu în noaptea de Înviere voi fi la biserică, indiferent ce va fi. E o decizie personală. Voi plăti amenda și îmi asum fapta

Marcel Ciolacu (PSD): Eu în noaptea de Înviere voi fi la biserică, indiferent ce va fi. E o decizie personală. Voi plăti amenda și îmi asum fapta
Foto: Inquam Photos / George Călin

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat că în noaptea de Înviere va merge la biserică, „indiferent ce va fi”.Liderul social-democraților a explicat că nu îndeamnă la nerespectarea legii, însă a luat o „decizie personală” și și-o asumă, la fel cum își va asuma și o eventuală amendă dacă va fi oprit de Poliție după ora 22.

Marcel Ciolacu (PSD) merge la biserică în noaptea de Înviere, „indiferent ce va fi”

„Eu în noaptea de Înviere voi fi la biserică, indiferent ce va fi. E o decizie personală. Voi plăti amenda, ca orice cetățean, și îmi asum fapta. Dar eu în noaptea de Înviere voi fi la biserică”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică seară, la Antena 3, potrivit G4Media.ro.

Ce au declarat membrii Guvernului despre eventuale restricții de Paște

România va rămâne deschisă în perioada Sărbătorilor Paște, a declarat prim-ministrul Florin Cîțu, adăugând că„nu există niciun scenariu în care România intră în lockdown”

„Nu există niciun scenariu în care România intră în lockdown. Am promis că ținem România deschisă de Crăciun și de Revelion, ne-am ținut de cuvânt. Vă asigur că așa va fi și în perioada Sărbătorilor de Paște”, a anunțat premierul, în 9 martie.

Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a afirmat pe B1 TV, în 16 martie, că nici nu știe „când cade Paștele anul acesta, dar oricum este greu să estimăm acum ce va fi atunci, pentru că lucrurile se desfășoară foarte repede”.

„Sunt anumite sectoare care sunt importante în țară, pentru că anul trecut am avut și acel exemplu al economiei care se blocase destul de mult, ceea ce a creat niște probleme mari. Cred că tocmai sunt prioritizări ale activităților, iar ceea ce ține de noi, de viața noastră socială și publică, cred că este lucrul care este cel mai ușor de lăsat de-o parte. Am fost întrebată și eu despre Sărbătorile de Paște. Sinceră să fiu, nici nu știu când cade Paștele anul acesta, dar oricum este greu să estimăm acum ce va fi atunci, pentru că lucrurile se desfășoară foarte repede. Nu este un lucru, după părerea mea, complet predictibil și corect predictibil, și atunci este greu să estimăm de acum ce va fi atunci, dar ce pot să spun, sau ce se poate spune cu siguranță este că acum contează ceea ce facem”, a spus ea, la „Actualitatea” cu Tudor Mușat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`