Criminalul de la Onești amenință de pe patul de spital: „Când ies de aici, te omor. Îmi iau pistol şi te împuşc în cap”

Criminalul de la Onești amenință de pe patul de spital: „Când ies de aici, te omor. Îmi iau pistol şi te împuşc în cap”

Criminalul din Oneşti a speriat chiar și cadrele medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. Acesta ar fi ameninţat cu moartea o asistentă care îl îngrijea.

Surse judiciare au precizat, în exclusivitate pentrucancan.ro, căbărbatul i-ar fi cerut asistentei un ceai, iarfemeia i-a adus o cană cu apă.

Enervat, criminalul i-ar fi spus asistentei: „Când ies de aici, te omor. Îmi iau un pistol și te împușc în cap”. Speriată, femeia le-a povestit anchetorilor incidentul.

Moroşan ar fi spus că victimele erau oameni răi

Suspectul a fost audiat de procurori la Spitalul Județean din Bacău, în secția de Terapie Intensivă.

După ce s-a recuperat, acesta a fost audiat prin video-conferinţă, însă acesta nu a dorit să coopereze cu anchetatorii. Ulterior, Moroşan le-ar fi spus medicilor că nu regretă nimic din ceea ce a făcut.

Ucigașul le-ar fi spus acestora că cei doi muncitori care au venit în apartament erau oameni răi și că, în urmă cu câțiva ani, și aceștia ar fi vrut să îi ia apartamentul.

Medicii au scos 9 gloanţe din corpul ucigaşului

Doctorii i-au salvat viaţa criminalului. Au scos din corpul lui Moroșan 9 gloanțe, din care 2 letale și 7 de cauciuc. Bărbatul a fost transferat de la Onești la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, după ce starea de sănătate i s-a deteriorat.

Reamintim că pe 1 martie, Gheorghe Moroșan, un bărbat de 68 de ani care pierduse în instanță un apartament din Onești, în urma cu 10 ani, a mers la locuința respectivă,i-a sechestrat pe cei doi muncitori care merseseră să facă renovări şi i-a ucis.

Tragedia a avut loc în contextul unei intervenții eșuate a polițiștilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:13 - Diana Stoica (USR), după ce Curtea de Apel Iași a eliminat toate înregistrările din dosarul lui Buzatu: „Problema este că oamenii își pierd încrederea în acest proces. Cine a greșit trebuie să plătească” (VIDEO)
18:02 - Destinația de vacanță ideală pentru această toamnă. Se află în România și este cunoscută pentru peisajele frumoase
17:59 - Ialomițianu (PMP): Românii nu mai pot suporta noi creșteri de taxe / În continuare se fac angajări la stat, în ciuda promisiunilor PSD-PNL. Sunt comune care au mai mulți salariați decât locuitori (VIDEO)
17:54 - Doctoriță prinsă în flagrant de DNA în timp ce lua șpagă. Este șefă de secție la un spital din Caraș-Severin
17:48 - Catacombele Sibiului pot fi vizitate acum de către turiști. Cât trebuie să plătească o persoană
17:45 - Prejudiciu de aproape 100.000 de lei. Un dezvoltator imobiliar a păcălit mai multe persoane din Bistrița-Năsăud că le-ar construi case
17:37 - Marian Rasaliu (PSD), despre proiectul legislativ pentru pensiile militare: „Urmează ca în viitorul apropiat, în cel mai scurt timp, să intre la vot și să fie rezolvată chestiunea aceasta” (VIDEO)
17:36 - Alina Petre, despre reținerea fostului șef de la CS Rapid, cu care e în proces de divorț: „Mi-am făcut duș, m-am fardat, m-am îmbrăcat” / A fost căsătorită și cu fiul unui fost șef SRI
17:32 - Radu Burnete (Concordia): Investitorii se tem de „o terapie de şoc, adică taxe surprinzătoare impuse sectorului privat” în 2025
17:23 - Compania Coca-Cola retrage de pe piaţă 28 de milioane de sticle de plastic din cauza unei posibile contaminări. Ce au transmis autoritățile din Austria