Un bărbat a încercat să se dea drept Bigfoot, dar a murit călcat de două mașini

Un bărbat a încercat să se dea drept Bigfoot, dar a murit călcat de două mașini
Un american din statul Montana a încercat să se dea drept Bigfoot dar a fost lovit de două mașini și a murit. Randy Lee Tenley s-a îmbrăcat într-un costum special și a ieșit la plimbare pe marginea unei...

Un american din statul Montana a încercat să se dea drept Bigfoot dar a fost lovit de două mașini și a murit. Randy Lee Tenley s-a îmbrăcat într-un costum special și a ieșit la plimbare pe marginea unei autostrăzi din aporpiere de localitatea Kalispell. Din nefericire pentru bărbatul de 44 de ani, costumul militar de camuflaj și lumina slabă a apusului l-au făcut invizibil pentru mașinile de pe autostradă. A fost lovit de una dintre ele, apoi de o a doua în timp ce era întins pe asfalt.

Prietenii săi le-au spus polițiștilor că spera să fie luat drept Bigfoot și să apară în presă. De asemenea, se pare că și alcoolul pe care l-a consumat a jucat un rol important în acest accident bizar, susțin anchetatorii.

”Încerca să-i facă pe oameni să creadă că este Bigfoot, astfel încât aceștia să anunțe că au văzut creatura în zonă”, a declarat unul dintre polițiști pentru ziarul Daily Inter Lake.

”Nu poți inventa așa ceva. Nu am mai văzut sau auzit de o întâmplare similară până acum. Este evident că oamenii nu l-au putut vedea din cauza costumului”, a mai spus reprezentantul poliției din statul american, citat de Newser.com.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`