Filme Netflix Martie 2021 – ce filme și seriale noi poți urmări toată luna

Filme Netflix Martie 2021 – ce filme și seriale noi poți urmări toată luna
Foto: Pixabay

Titlurile lunii Martie 2021 pe Netflix Moxie

Din 3 martie poți urmări pe Netflix povestea unei tinere de 16 ani, Vivin, aparent o adolescentă naivă, care nu atrage atenția prin nimic până la un moment dat. Totul se schimbă atunci când la colegiu își face apariția o nouă colegă, iar asta o obligă să analizeze comportamentul scăpat de sub control al colegilor ei de liceu.

Sky Rojo

Un serial nou ce poate fi urmărit pe Netflix din 19 martie. Acțiune, dramă și umor, dar și un scenariu foarte bine pus la punct în cele opt episoade ale primului sezon. Formatul serialului este unul inovator pentru un serial de dramă și te va cuceri încă de la primul episod.

Waffles + Mochi

Din 16 martie o vei putea urmări pe doamna Obama, proprietarul restaurantului, într-un serial nou pe Netflix. În tărâmul mâncării congelate locuiau doi prieteni buni pe nume Waffles și Mochi, care aveau același vis: să devină bucătari. Ei își încep misiunea și lucrează intens pentru visul lor, gătesc o mulțime de rețete alături de bucătari renumiți și vedete.

Seriale originale Netflix pentru luna martie 2021

Brave New World

Un serial nou ce poate fi urmărit din 1 martie pe Netflix. În prim-plan se află un străin răzvrătit care sosește dintr-un alt ținut, iar locuitorii din New London începe să pună la îndoială legile din societatea lor.

Dealer

Un serial plin de adrenalină și momente tensionante ce poate fi urmărit din 10 martie pe Netflix. Vei vedea doi cineaști care se infiltrează într-o zonă ce este controlată de o bandă de stradă pentru a realiza un clip pentru un rapper.

Love Alarm: Sezonul 2

Din 12 martie începe un nou sezon al serialului mult așteptat. De data aceasta, Jojo, dorind să aibă o dovadă infailibilă a sentimentelor ei, decide să dezinstaleze scutul și să îi permită aplicației să sune atunci când se află în apropierea sufletului ei pereche.

Paradise PD: Partea 3

Din 13 martie pe Netflix îi poți urmări pe polițiștii de etică îndoielnică din Paradise, care se implică în tot felul de acte de șantaj canin, intimidări și o mulțime de alte infracțiuni la care nu te-ai fi gândit niciodată.

The One – serial nou pe Netflix în martie

Din 12 martie poți avea acces la un serial nou pe Netflix. Vei urmări povestea unei cercetătoare de ADN care descoperă o cale de a crea partenerul perfect și astfel ia naștere un serviciu matrimonial bazat pe asta.

The Lost Pirate Kingdom

Un serial documentar nou ce poate fi urmărit din 15 martie pe Netflix. Vei vedea pirați adevărați pradă cu violența bogățiile lumii și formează o republică egalitaristă.

Formula 1: Drive to Survive – sezonul 3

Dacă te-au fascinat primele sezoane ale serialului Formula 1, din 19 martie poți urmări un nou sezon. Vei fi în culisele celor mai spectaculoase curse alături de Lewis Hamilton sau Max Verstappen, dar și alți piloți de top.

Who Killed Sara

După ce-și petrece 18 ani în închisoare, Alex se întoarce cu gândul de răzbunare pentru familia Lazcano, cei care i-au înscenat moartea surorii lui, Sara. Serialul nou poate fi urmărit din 24 martie pe Netflix.

Filme noi pe Netflix în Martie 2021

Sentinelle

Un film ce poate fi urmărit din 5 martie pe Netflix și care o are în prim plan pe combatanta franceză ce este transferată în orașul natal după o misiune traumatizantă. Aceasta se folosește de abilitățile ei pentru a-l vâna pe cel care i-a rănit sora.

Bombay Rose

Din 8 martie poți urmări povestea de dragoste dintre doi tineri îndrăgostiți, care este pusă la grea încercare de simțul datoriei și de convingerile religioase diferite.

Coven of Sisters

O poveste din Țara Bascilor, din 1609, în care vei urmări povestea mai multor femei ce sunt acuzate de vrăjitorie și își ademenesc închizitoriul la sabatul vrăjitoarelor. Filmul poate fi urmărit din 11 martie pe Netflix.

Paper Lives

Din 12 martie poți urmări pe Netflix povestea lui Mehmet, care lucrează într-un depozit de deșeuri din Istanbul. Acesta decide să ia sub aripa lui un băiețel, iar asta îl pune în fața situației de a-și înfrunta propriile traume ale copilăriei.

Yes Day

Un film de comedie ce poate fi urmărit din 12 martie pe Netflix. Te vei amuza copios atunci când vei vedea doi părinți care decid să renunțe la „NU” și să le facă pe plac copiilor chiar și în cele mai trăznite cereri ale acestora.

Bad Trip

O comedie plină de surprize și momente frumoase ce poate fi urmărită din 26 martie pe Netflix. Vei urmări povestea a doi prieteni care pornesc într-o excursie plină de peripeții și atrag o mulțime de alți oameni în tot haosul creat de ei.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie