În apartamentul morții din Onești a existat un al treilea muncitor. Ce s-a întâmplat cu el

În apartamentul morții din Onești a existat un al treilea muncitor. Ce s-a întâmplat cu el
Sursa foto: zdbc.ro

În afara celor doi muncitori uciși cu sânge rece de către Gheorghe Moroșan, oneșteanul adus la disperare din cauza problemelor judiciare, a existat o a treia persoană care a intrat în apartament.

Inginerul Dan Jitea este cel care, în dimineața din ziua tragediei a fost prezent în apartamentul din Onești, informează Antena 3. Șeful celor doi electricieni a fost la fața locului, în jurul orei 10, unde a discutat despre lucrare, după care a plecat.

La câteva zeci de minute, Dan Jitea a fost apelat de muncitorul Dan Pătatu, pentru a-i cere mai multe materiale șefului de echipă. În jurul orei 11.00, Dan Jitea a fost apelat chiar de către Moroșan, care a declarat că imobilul îi aparține. De asemenea, i-a adresat mai multe injurii și amenințări, după care Dan Jitea a sunat la poliție care au trimis la fața locului două echipaje.

La ora 11.59, Jitea l-a sunat pe Dan Pătatu, care i-a transmis șefului său că este amenințat cu un cuțit.

Negocieri lamentabile cu Gheorghe Moroșan, din partea Poliției

Poliția a eșuat lamentabil, prin încercările de negociere cu Gheorghe Moroșan.

Criminal: De 10 ani de zile eu tot am scris. Nu mi-a dat niciun răspuns. Hotărârea judecătorească nu mi-a dat-o nimeni. Nu este. Vă duceţi şi faceţi rost de ea.

Poliţist: Nu ar fi mai bine să vă liniştiţi…

Criminal: Nu mă liniştesc deloc. Ascultă-mă ce îţi spun. De nu-i vezi morţi aici (…). Bă, bag cuţitul ăsta în ei, ascultă-mă ce îţi spun eu!

Poliţist: Calmaţi-vă!

Criminal: Nu mă calmez deloc. De zece ani de zile tot sunt calm. De zece ani de zile tot fac la bandiţii din miliţie şi la bandiţii din justiţie. Nu mă abţin deloc. Nişte bandiţi şi un hoţ. Împreună cu comandantul vostru este un bandit şi cel de la Bacău, alt bandit. Un hoţ şi un nenorocit. Ascultă ce-ţi spun! Băi, băieţi! Du-te şi vezi-ţi de treaba ta. Nu stau de vorbă cu tine decât în baza hotărârii judecătoreşti, atât. Eu nu stau cu nimeni de vorbă. Am, stat 10 ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
14:15 - Nicole Kidman spune că „rezistă cu greu” după moartea mamei ei: „Mi-aș dori ca mama să fie aici”
14:09 - Ce au discutat Vladimir Putin și Elon Musk în secret. Îngrijorări serioase privind securitatea internațională
14:06 - 7 persoane arestate pentru amenințări cu moartea împotriva directorului artistic de la Jocurile Olimpice. Thomas Jolly, acuzat că a batjocorit un moment sacru pentru creștini
13:55 - Patru astronauți blocați în Spațiu, pe ISS, după problemele tehnice ale Starliner, s-au întors în sfârșit pe Pământ
13:40 - Rareș Bogdan: România trece prin transformări uluitoare. Nu ne putem permite să pierdem bani din PNRR și nici să fragilizăm această graniță unde suntem ostași străjeri pentru Europa și NATO (VIDEO)
13:39 - Alexandru Dimitriu (USR): „Este inadmisibil să vii din serviciile secrete să intri în politică sau foști politicieni să intre în serviciile secrete”
13:19 - Rareș Bogdan: Avem cel mai pregătit om care să asigure echilibru în următoarea perioadă de cinci ani de zile a României, generalul Ciucă. Alianța dintre PSD și AUR nu e o curiozitate pentru noi (VIDEO)
13:18 - Un senator din SUA a murit la câteva săptămâni după ce a căzut într-o piscină goală în timp ce conducea o mașină de tuns iarbă. El va apărea pe buletinele de vot
13:18 - Scandal la Episcopia Sălajului: Vicarul instituției, reținut după ce ar fi furat din vistierie o sumă uriașă de bani
12:54 - Pensionarii care vor primi o pensie mai mică sau deloc în noiembrie. Ce spune Casa de Pensii despre aceste cazuri