Conceptul Bentley EXP 9 F va fi produs în serie. Primul SUV din istoria mărcii de lux apare în 2015 (FOTO)

Foto: Worldcarfans.com

Bentley a prezentat la Salonul Auto de la Geneva, din martie, conceptul EXP 9 F, pentru a afla reacția publicului la un eventual de serie SUV al mărcii. Mașina împrumuta elemente de design de la modelele Continental și Mulsane, însă rezultatul final era departe de a fi unul atrăgător. Oricum, se pare că automobilul a fost bine primit, iar din 2015 pe piață va apărea un SUV Bentley.

Potrivit CEO-ului companiei, Wolfgang Durheimer, unul dintre motivele acestei decizii este reprezentat de faptul că cei care apreciază marca Bentley nu sunt clienți obișnuiți, iar acestora chiar le-a plăcut conceptul.

”În prezent nu poți cheltui mai mult de 170.000 de euro pe un SUV. Noi vom rezolva această problemă”, a declarat Durheimer, într-un interviu acordat publicației Inside Line și citat de Worldcarfans.com.

SUV-ul Bentley va sosi la un moment dat în 2015, nu va fi un off-roader în adevăratul sens al cuvântului însă va fi un vehicul capabil să facă față stresului ”pentru șofat în condiții de off-road”. El a mai adăugat că SUV-ul va fi oferit cu un al treilea rând de scaune.


Urmăriți B1TV.ro și pe
`