Marcel Ciolacu: Bugetul vostru, un dezastru pentru România / Nu PSD era formațiunea care ne-a ținut în case în timp ce voi furați. Întrebați-l pe Dan Barna dacă a dat cu subsemnatul la OLAF săptămâna trecută (VIDEO)

Marcel Ciolacu: Bugetul vostru, un dezastru pentru România / Nu PSD era formațiunea care ne-a ținut în case în timp ce voi furați. Întrebați-l pe Dan Barna dacă a dat cu subsemnatul la OLAF săptămâna trecută (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a criticat în termeni duri proiectul de buget trimis în Parlament de guvernul coaliției formate din PNL, USR-PLUS și UDMR. Totodată, el a avut o replică și pentru acuzațiile ce au fost aduse partidului său de la tribuna Camerei Deputaților. „Nu era PSD formațiunea politică care ne-a ținut pe toți în casă în timp ce voi furați”, a spus liderul social-democraților, care a făcut și o aluzie la Dan Barna, spunându-i lui Florin Cîțu să își întrebe „prietenul de coaliție” dacă „a fost la OLAF săptămâna trecută să dea cu subsemnatul”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, despre bugetul propus de coaliție pentru 2021: „Este o rușine pentru România”

„Cred că, domnule Orban, sunteți ultimul brontozaur al politicii românești, de 30 de ani în politică, la nivelul acesta. Nu mai există în Parlamentul României niciun om politic cu vechimea dumneavoastră. Știți la fel de bine, domnule Cîțu, că nu a guvernat PSD România 30 de ani. Știți la fel de bine ca și mine că nu mai are niciun reprezentat în CA-urile statului român PSD în acest moment. Sunt nepoatele, amantele și politrucii dumneavoastră. Ați avut grijă să îi schimbați pe toți și să îi puneți pe ai dumneavoastră. Am înțeles că PSD fură din buget – eu îmi aduc aminte de Unifarm. Nu era PSD formațiunea politică care ne-a ținut pe toți în casă în timp ce voi furați. Toate dosarele sunt la DNA. Chiar nu ți-e rușine să vii, să ne spui că noi furăm!? Vezi cine stă în stânga ta și întreabă-l dacă a fost la OLAF săptămâna trecută să dea cu subsemnatul – prietenul tău de coaliție”, a declarat Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a acuzat coaliția de guvernământ că a venit în Parlament cu un buget în care nu a considerat oportun să prevadă investiții nici pentru educație, nici pentru sănătate, dar nici pentru majorarea pensiilor și alocațiilor.

„Bugetul cu care ați venit în Parlament și pe care cică-se l-ați prezentat este o rușine pentru România. Este un buget în care nu ați considerat oportun să investiți în educație și sănătate sau să creșteți alocații și pensii, conform legilor în vigoare”, a declarat Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a fost urmat de Gabriela Firea, prim-vicepreședinta social-democraților, care a cerut majorității parlamentare să voteze amendamentul privind majorarea alocațiilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`