Florin Cîțu: „Începem reforma în toate cotloanele statului român! Oprim 30 de ani de furt PSD-ist din banii publici!” (VIDEO)

Florin Cîțu: „Începem reforma în toate cotloanele statului român! Oprim 30 de ani de furt PSD-ist din banii publici!” (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Parlamentul a început dezbaterea, în ședință comună, a proiectelor de lege privind bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale de stat pe 2021. De la tribuna Parlamentului, prim-ministrul Florin Cîțu a susținut că acest proiect de buget e cea mai importantă realizare a guvernării la început de mandat. A mai spus, de asemenea, că urmează ani de investiții și reformă. „Începem reforma în toate cotloanele statului român! Oprim 30 de ani de furt PSD-ist din banii publici!”, a spus șeful Guvernului.

Florin Cîțu:Am tratat acest buget cu mare simț de răspundere.Începem reforma în toate cotloanele statului român

„Fără modestie, vă spun că acest buget e cea mai importantă realizare a acestei guvernări de până acum. E primul buget al acestui mandat al unei guvernări de patru ani. O să mă asigur, alături de colegii mei, că va fi o guvernare de succes, ce va aduce o viață mai bună pentru toți românii. Vom reuși dacă suntem uniți, facem reformă și investiții. Am tratat acest buget cu mare simț de răspundere

Începem reforma în toate cotloanele statului român! Oprim 30 de ani de furt PSD-ist din banii publici!

Drumul României e în Europa, nicăieri altundeva, și alături de NATO. Garantăm românilor siguranță și securitat”, a declarat Cîțu, de la tribuna Parlamentului.

Florin Cîțu: „Începem reforma în toate cotloanele statului român! Oprim 30 de ani de furt PSD-ist din banii publici!”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)