Atac mafiot, surprins pe camere: Un bărbat a incendiat o mașină în fața unui restaurant din București (VIDEO)

Atac mafiot, surprins pe camere: Un bărbat a incendiat o mașină în fața unui restaurant din București (VIDEO)

Răzbunare în direct , pe camerele de luat vederi ale unui restaurant din Capitală. Crezându-se singur şi nestânjenit de nimic, un bărbat a stropit cu benzină o maşină parcată pe strada Jean Louis Calderon, apoi i-a dat foc.

Proprietara maşinii de teren a încercat să-l oprească pe suspect, însă a fost prea târziu. Focul cuprinsese deja întregul autoturism. Din fericire, camerele de supraveghere ale localului au reuşit să imortalizeze momentul „incendiar” şi le-au făcut poliţiştilor treaba uşoară. Acum propietara maşinii speră numai ca individul să fie prins, pentru ca alte persoane să nu păţească la fel.

„Am observat pe cineva sub maşină, arunca o substanţă inflamabilă şi a aruncat şi pe capota maşinii. Ne-am dat seama că e o mână criminală şi că vrea să ne facă rău. Prietenii cu care eram au fugit afară, eu la fereastră şi am reuşit să îi văd faţa. Am dat camerele înapoi şi se vede foarte clar. A venit ţintit către această maşină, să facă rău. cu foarte mult calm. nu ia păsat că de jur împrejur sunt camere”, a declarat Daniela Simion, proprietara mașinii distruse.

Mașină incendiată în fața unui restaurant din București

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22986').select();" id="embed_text_22986" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`