Simona Halep, vaccinată anti-COVID-19: Sper că se vor vaccina cât mai mulți oameni. Mă simt mai în siguranță, dar o să mă protejez în continuare / Sper să câștig o medalie olimpică (VIDEO)

Simona Halep, vaccinată anti-COVID-19: Sper că se vor vaccina cât mai mulți oameni. Mă simt mai în siguranță, dar o să mă protejez în continuare / Sper să câștig o medalie olimpică (VIDEO)

Simona Halep, locul 3 mondial în tenisul feminin, a fost vaccinată cu o primă doză de ser anti-COVID-19 de la Pfizer-BioNTech, miercuri, la Institutul Cantacuzino din Capitală. Ulterior, ea a susținut o serie de declarații de presă, ocazie cu care și-a exprimat speranța că se vor vaccina cât mai mulți oameni și că vom ieși cât mai repede din pandemie, dar a vorbit și despre poziția din clasamentul WTA și turneele din acest an, inclusiv Olimpiada de la Tokyo, subliniind că își dorește să revină acasă cu o medalie olimpică, „oricare ar fi ea”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Simona Halep, vaccinată anti-COVID-19miercuri cu serul de la Pfizer-BioNTech. Ce a declarat a treia tenismenă a lumii

„Sunt bine. Am avut un pic de emoții. Da, îmi doream (să mă vaccinez, n.r.), dar bineînțeles că tot timpul am emoții când se întâmplă ceva. Am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum”, a declarat Simona Halep.

Întrebată cât de mult înseamnă mesajul de îndemn la vaccinare pe care îl transmite românilor, având în vedere notorietatea sa, Simona Halep a răspuns: „Consider că este spre binele tuturor acest vaccin și de aceeam am și hotărât să îl fac, pentru că este bine pentru noi, pentru sănătate, și sper cât mai mulți oameni să se vaccineze”.

„Am primit flori. Mă bucur tare mult că am venit aici și s-au ocupat foarte, foarte bine de mine și le mulțumesc foarte mult”, a adăugat marea tenismenă.

Referitor la nivelul de siguranță pe care îl va avea pentru următoarele turnee după vaccinarea anti-COVID-19, ea a explicat: „Trebuie să fac și al doilea, rapelul. Mă liniștește acest lucru, că sunt mai în siguranță după acest vaccin, dar în continuare o să am grijă și o să încerc să mă protejez cât se poate de mult”.

Jucătoarea aflată pe locul 3 mondial în tenisul feminin a precizat că plănuiește să meargă la WTA Dubai, unde are de apărat trofeul câștigat în anul 2020, însă se află în recuperare acum și va lua o decizie finală săptămâna viitoare.

Întrebată dacă se teme de eventuale reacții adverse, Simona Halep a afirmat: „Păi, sunt bine acum. Nu am nimic, deci nu sunt reacții adverse. Sper să nu am niciodată”.

Întrebată dacă e mai sigură participarea la Jocurile Olimpice după acest vaccin, sportiva a subliniat: „Da, vreau să merg 100% la Olimpiadă și vreau să fac și treabă bună”.

Cum pună la Olimpiada de la Tokyo au mai rămas doar 150 de zile, Simona Halep a fost întrebată dacă se gândește tot mai des la obținerea unei medalii olimpice, ocazie cu care a răspuns: „Da, și se vorbește din ce în ce mai mult despre Olimpiadă. Îmi doresc tare mult medalia. Sper să reușesc să iau una, oricare ar fi ea, și să ne bucurăm de momentul de acolo. Sper să nu fie greu așa cum a fost în Australia, pentru că a fost un pic greu”.

Simona Halep a vorbit și despre locul din clasamentul WTA, unde a coborât o poziție după sfertul de finală jucat la Australian Open, și spune că acesta contează „mai puțin”.

„Abia a început anul. Am multe turnee în față și sper să joc bine la fiecare turneu pe care îl joc, așa cum am făcut și în Australia”, a mai declarat ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
14:15 - Nicole Kidman spune că „rezistă cu greu” după moartea mamei ei: „Mi-aș dori ca mama să fie aici”
14:09 - Ce au discutat Vladimir Putin și Elon Musk în secret. Îngrijorări serioase privind securitatea internațională
14:06 - 7 persoane arestate pentru amenințări cu moartea împotriva directorului artistic de la Jocurile Olimpice. Thomas Jolly, acuzat că a batjocorit un moment sacru pentru creștini
13:55 - Patru astronauți blocați în Spațiu, pe ISS, după problemele tehnice ale Starliner, s-au întors în sfârșit pe Pământ
13:40 - Rareș Bogdan: România trece prin transformări uluitoare. Nu ne putem permite să pierdem bani din PNRR și nici să fragilizăm această graniță unde suntem ostași străjeri pentru Europa și NATO (VIDEO)
13:39 - Alexandru Dimitriu (USR): „Este inadmisibil să vii din serviciile secrete să intri în politică sau foști politicieni să intre în serviciile secrete”
13:19 - Rareș Bogdan: Avem cel mai pregătit om care să asigure echilibru în următoarea perioadă de cinci ani de zile a României, generalul Ciucă. Alianța dintre PSD și AUR nu e o curiozitate pentru noi (VIDEO)
13:18 - Un senator din SUA a murit la câteva săptămâni după ce a căzut într-o piscină goală în timp ce conducea o mașină de tuns iarbă. El va apărea pe buletinele de vot
13:18 - Scandal la Episcopia Sălajului: Vicarul instituției, reținut după ce ar fi furat din vistierie o sumă uriașă de bani
12:54 - Pensionarii care vor primi o pensie mai mică sau deloc în noiembrie. Ce spune Casa de Pensii despre aceste cazuri