Florin Cîțu: Este important să ne vaccinăm, dar mai important este să facem rapelul (VIDEO)

Florin Cîțu: Este important să ne vaccinăm, dar mai important este să facem rapelul (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Florin Cîțu a declarat, sâmbătă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila”, că este important să ne vaccinăm împotriva noului coronavirus, însă este mai important să facem rapelul.

„Am făcut și al doilea vaccin, rapelul, deci, pentru mine, această operațiune s-a încheiat. La fel de ușor ca prima dată. Este foarte important să facem rapelul. Deci toată lumea trebuie să înțeleagă că trebuie să facem și al doilea vaccin pentru că fără al doilea vaccin, tot ceea ce am făcut până acum, toate eforturile noastre au fost degeaba. Este important sa ne vaccinăm, în primul rând, și am văzut că este interes pentru vaccin, dar este mult mai important să venim și la rapel. Deci toată lumea trebuie să-și facă rapelul”, a afirmat premierul României.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Florin Cîțu, vaccinat, sâmbătă, cu a doua doză din serul Pfizer/BioNTech

Amintim că, la ora 12.00, Florin Cîțu a primt doza de rapel împotriva COVID-19, de la Pfizer. Premierul s-a vacicnat pentru prima dată în ziua de 16 ianuarie, tot la Spitalul Militar. Tot aici a primit deja doza de rapel și președintele Klaus Iohannis.

De data aceasta, Cîțu a decis ca momentul vaccinării cu a doua doză să nu fie unul public.

„Foarte, foarte ușoară această vaccinare, chiar nu am simțit nimic. Asta îi spuneam doamnei asistente că nu mi-am dat seama când a făcut vaccinul. De aceea, cred că am şi avut o reacție la final, m-am ridicat, ca nu mi-am dat seama când s-a terminat vaccinul. Mă bucur că am putut să mă vaccinez, am făcut-o atât pentru mine, cât şi pentru cei din jurul meu şi, bineînțeles, să dau un semnal de încredere pentru toţi românii. Am văzut acest semnal, că românii vor să se vaccineze, şi ieri în interesul de a se înscrie pe platformă, dar orice este nevoie să vină din partea mea pentru a-i convinge pe cât mai mulți români să se vaccineze, voi face. Este important să înţelegem că împreună cu păstrarea măsurilor de restricție în continuare, vaccinul şi tratamentele care apar, doar aşa putem să învingem această pandemie. Rămânem la același obiectiv pe care l-am prezentat în ultimele zile, 10.400.000 de români vaccinați până în septembrie, şi nu ne vom abate de la acest obiectiv”, a declarat premierul, după ce a primit prima doză din vaccinul anti-COVID.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`