O navă de transport marfă s-a scufundat în Marea Neagră. Bilanțul victimelor

O navă de transport marfă s-a scufundat în Marea Neagră. Bilanțul victimelor
Foto: Pixabay

O navă de transport marfă s-a scufundat, duminică, în Marea Neagră, în largul localităţii Inkumu din Turcia. Cel puţin patru membri ai echipajului au murit, trupurile a doi dintre ei fiind recuperate. Șase persoane au fost salvate și sunt acum la spital în stare bună.

Patru morți după ce o navă s-a scufundat în Marea Neagră

Informațiile inițiale indicau că ar fi vorba de un cargo rusesc, dar autoritățile turcești au transmis că nava, numită ”Arvin”, circula sub pavilionul micului arhipelag Palau din Pacific.

Vasul circula din Georgia spre Bulgaria la momentul naufragiului, care s-ar fi produs din cauza vremii. Duminică, în regiunea în care s-a scufundat ”Arvin” au fost ninsori și rafale puternice de vânt.

Patru persoane au murit, iar șase au fost salvate. Operațiunile de căutare au fost suspendate din cauza valurilor mari și acum se mai desfășoară doar cu elicoperele. Deocamdată au fost recuperate doar două trupuri ale celor decedați.

„Vasul s-a scufundat din cauza vremii rele. Au murit patru oameni. Au fost salvaţi şase membri ai echipajului. Operaţiunile de căutare şi salvare pe mare au fost suspendate din cauza valurilor mari, căutările fiind continuate acum doar de elicoptere”, a declarat Sinan Guner, guvernatorul provinciei turcești Bartin.

Potrivit Anadolu, cei șase marinari salvați sunt la spital, în stare bună.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`