Președintele Klaus Iohannis se vaccinează astăzi, public, împotriva noului coronavirus

Președintele Klaus Iohannis se vaccinează astăzi, public, împotriva noului coronavirus
foto: Inquam Photos / George Calin

Președintele Klaus Iohannis se va vaccina împotriva noului coronavirus, vineri. Imunizarea va avea loc în jurul orei 10:00,public, pentru a dovedi că serul este sigur și pentru da un exemplu românilor.

„Vineri, 15 ianuarie, începe a doua etapă, în care e prevăzută vaccinarea, de exemplu, a personalului din învățământ, persoanelor peste 65 de ani, a persoanelor cu comorbidități, a celor peste 65 de ani și a personalului numit esențial, de exemplu Administrația Prezidențială, Guvernului așa mai departe. Pentru a marca debutul, eu mă voi vaccina public vineri, pe 15 ianuarie”, a declarat președintele Klaus Iohannis, potrivit antena3.ro.

Premierul Florin Cîțu și alți câțiva membrii ai Executivului se vor vaccina sâmbătă, iar în perioada vor urmaparlamentarii și judecătorii Curții Constituționale.

Raed Arafat s-a vaccinat împotriva COVID-19

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, s-a vaccinat împotriva COVID-19, luni, 11 ianuarie. Acestaa subliniatcă vaccinarea anti-COVID-19 reprezintă „speranța pe care o avem la acest moment”.

„Îndemnul meu către toți este să înțeleagă că asta este speranța pe care o avem la acest moment. Asta este calea pe care dacă o urmează cât mai mulți, vaccinul fiind voluntar, nu este obligatoriu, este considerat vaccin sigur, este un vaccin care este gratuit – dacă, totuși, cât mai mulți îl facem, reușim poate cât mai repede să reajungem într-o situație cât mai aproape de normalitate. Îndemnul meu către toți este să nu asculte toate aceste știri nefondate, afirmații nefondate despre vaccin și să meargă pe informațiile care sunt furnizate și care sunt justificate științific, există deja destule care să dea informații și să explice cum funcționează vaccinul respectiv, și să vină la vaccinare”, a adăugatRaed Arafat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`