Se circulă în coloană pe DN 1, în zona stațiunilor montane. Polițiștii au anunțat intensificări ale traficului în cea de-a doua zi a anului

Se circulă în coloană pe DN 1, în zona stațiunilor montane. Polițiștii au anunțat intensificări ale traficului în cea de-a doua zi a anului
Foto: Captură B1 TV

Poliția Română anunță aglomerație pe DN 1 și în data de 2 ianuarie. S-au format coloane de mașini în zona stațiunilor montane Bușteni, Comarnic și Azuga, iar traficul este îngreunat, încă de la primele ore.

Aglomerație pe DN 1 în cea de-a doua zi a lui 2021

Potrivit Centrului Infotrafic al Inspectoratul General al Poliției Române, sâmbătă dimineața șoseaua ce leagă Bucureștiul de stațiunile montane de pe Valea Prahovei a devenit aglomerată. Au fost raportate intensificări ale traficului în zona stațiunilor Bușteni, Azuga și Comarnic, iar circulația se desfășoară în coloană, pe sensul de mers către Brașov.

Polițiștii rutieri acționează pentru fluidizarea traficului, pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei, informează sursa citată. Poliția Română anunță căpentru DN 1 Brașov – Ploiești – București, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

– DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – Autostrada A3 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – DN 71 – București;

– DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Intrarea în Poiana Brașov, blocată

În dimineața zilei de sâmbătă, intrarea în Poiana Brașov a fost blocată din cauza unui accident rutier, pe DN 1 E, segmentul dintre stațiune și municipiul Brașov.

Intrare în stațiunea Poiana Brașov, pe sensul de mers dinspre muncipiul reședință de județ este în prezent blocată, pompierii militari cu două autospeciale cu apă și spump, pentru stingerea incendiilor și cei de SMURD intervin la fața locului. La locul accidentului sunt prezentele și echipajele poliției rutiere. Din primele informații, în urma impactului au rezultat două victime, acestea nefiind încarcerate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`