Cinci persoane rănite într-un accident rutier, în județul Dolj

Cinci persoane rănite într-un accident rutier, în județul Dolj
foto: Pixabay

Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier produs duminică în județul Dolj, în zona localității Moțăței. Ele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și investigații suplimentare, toate fiind conștiente.

Dolj: Cinci persoane rănite într-un accident rutier

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Calafat au fost sesizaţi duminică, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN56, la intersecţia cu DJ561A, in zona localităţii Motăţei, transmite News.ro.

„În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că un autoturism condus pe DN56, spre Calafat, de un bărbat de 60 de ani, din Băileşti, la efectuarea unui viraj la stânga a fost lovit de un autoturism care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani, din Băileşti”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Potrivit IPJ Dolj, cinci persoane au fost transportate la spitalpentru acordarea de îngrijiri medicale şi investigaţii suplimentare, toate fiind conştiente.

Două echipaje SMURD, două echipaje SAJ și unul de descarcerare s-au deplasat la fața locului. Inițial, două dintre persoanele implicate în accident erau încarcerate.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:31 - Fostul primar din Ploiești, Andrei Volosevici, a fost arestat în ultima zi de mandat. Pentru ce este acuzat
20:31 - Oana Roman, atac dur la adresa persoanelor care o jignesc pe Alina Ceușan. „Nu suntem cu nimic mai presus dacă…”
20:12 - Fotbaliștii care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 vor solicita să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară. Cât valorează aceasta
20:11 - Diana Șoșoacă: Decizia CCR în privința mea e o adevărată lovitură de stat / Urmează probabil să fiu aruncată și în închisoare și probabil se va reitera Experimentul Pitești. Din păcate, trăim în dictatură (VIDEO)
20:00 - Care este diferența de vârstă între Mihai și Elwira Petre? Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani
19:39 - Câte minute trebuie să mergem, de fapt, pe jos zilnic pentru a trăi mai mult. Studiul care demontează orice mit
19:38 - Virgil Guran (PNL): Această gâlceavă și această luptă între noi și PSD este pe bune. Este reală, nu e nicio regie (VIDEO)
19:28 - Germania consideră că desfășurarea trupelor nord-coreene în Ucraina reprezintă o „escaladare clară”. Cum a reacționat Coreea de Nord
19:26 - Ștefan Pălărie (USR): PSD joacă la mai multe capete, PNL e într-un unghi foarte, foarte prost / Există o strategie de a face orice pentru ca în finala prezidențială românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu (VIDEO)
18:56 - Un jurnalist român a fost arestat în lipsă de un tribunal rus, pentru că ar fi trecut ilegal granița. Ce pedeapsă riscă acesta