Mona Pivniceru, după ce a fost surprinsă în mașina lui Adrian Năstase: "Nu renunț la ministeriat. Nu toți suntem șantajabili"

Mona Pivniceru, după ce a fost surprinsă în mașina lui Adrian Năstase: "Nu renunț la ministeriat. Nu toți suntem șantajabili"
Foto: puterea.ro

Judecătoarea Mona Pivniceru a declarat, joi, după ce a fost surprinsă deplasându-se cu mașina fostului premier Adrian Năstase, actualmente în închisoare, că nu va renunța la numirea pentru șefia Ministerului Justiției, apreciind că nu toată lumea este șantajabilă, arată Agerpres.

Eu nu iau în calcul această variantă (n.r. a renunțării la mandatul propus pentru funcția de ministru al Justiției) pentru că nu toți suntem șantajabili. Faptul că cineva m-a fotografiat ieșind din blocul în care locuiesc și intrând în alt bloc, urcându-mă într-o mașină care nu am stiut a cui este, nu găsesc că este un lucru incriminant„, a spus Pivniceru.

În presă au apărut imagini cu Mona Pivniceru urcând în maşina lui Andrei Năstase, fiul lui Adrian Năstase. Pivniceru a anunţat iniţial că îşi va retrage demisia de la CSM, însă ulterior a revenit asupra afirmaţiilor, spunând că este bulversată şi că nu a luat încă o decizie.

Vezi AICI mai multe detalii despre scandalul Mona Pivniceru.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, vizavi de scandalul Mona Pivniceru, că dacă judecătoarea Mona Pivniceru, propusă pentru șefia Ministerului Justiției, nu va mai dori să ocupe această funcție, atunci va face o altă numire din moment ce nu-și poate impune dorințele.

AICI poți să vezi mai multe detalii despre declarațiile lui Victor Ponta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`