Virgil Ianţu, atac către primarul sectorului 1, Clotilde Armand: „Daca nu reușiți să găsiți soluții, înseamnă că locul dumneavoastră nu este acolo”

Virgil Ianţu, atac către primarul sectorului 1, Clotilde Armand: „Daca nu reușiți să găsiți soluții, înseamnă că locul dumneavoastră nu este acolo”

Cunoscutul om de televiziune Virgil Ianţu a criticat atitudinea primarului sectorului 1, Clotilde Armand, legată de criza gunoiului, situație ce durează de mai bine de trei săptămâni.

Virgil Ianţu, atac către Clotilde Armand

„Stimata doamna Primar al Sectorului 1. Voi trece la subiect, fara introduceri protocolare. Doream sa stiti ca cetatenii, in general, nu sunt interesati de litigiile, platile sau neplatile dintre primarie si furnizorii de servicii, asa cum nici primaria nu e interesata de cetatenii care o duc greu si de Sarbatori nu au parte de o masa traditionala, dar platesc taxe.

La fiecare 4 ani, auzim aceleasi scuze si nemultumiri fata de cei de dinainte. Va anunt ca nici de acest aspect nu suntem interesati. Noi, de fiecare data votam un primar de la care ne asteptam sa rezolve problemele nu sa ni le aminteasca zilnic la televizor. Si mai avem o problema.

Singurii care platesc taxe si primesc in schimb incompetenta suntem noi, cetatenii. De altfel nici un primar, ministru, ce o fi el, dupa ce pleaca din fotoliu, nu este tras la raspundere pentru incompetenta, asadar, nu plateste in niciun fel, iar noi suntem singurii care o platim cu varf si indesat”, declară Virgil Ianţu într-un mesaj publicat pe Facebook.

„Subiectul principal il cunoaste deja toata tara. Cum va simtiti cand vedeti cum arata strazile Sectorului 1 in prag de Sarbatori? Onorant? Daca o clipa v-ati fi gandit la noi, ati fi rezolvat problema intr-un fel sau altul. Daca nu reusiti sa gasiti solutii la o asemenea problema, inseamna ca locul dumneavoastra nu este acolo.

Probabil, ca si ceilalti de dinainte, singura imagine pe care o veti lasa in urma este cea pe care o vedem astazi la coltul strazilor Sectorului 1″, a concluzionat vedeta.

Clotilde Armand, despre scandalul gunoaielor din Sectorul 1

O înregistrare de la una dintre ședințele organizate de Clotilde Armand cu membrii USR și funcționarii publici legată de scandalul gunoaielor din Sectorul 1 și rezilierea contractului cu Romprest a ieșit la iveală, iar reacțiile primarului sunt halucinante.

Participant 2 : Nu e bine nici foarte mult gunoi să lăsăm pe stradă! Necontrolat!

Clotilde Armand: De ce?

Participant: Că e imaginea noastră! Aia e problema!

Clotilde Armand: Împingem către…

Participant 3: Actul Adițional nr. 1 definește ce înseamnă depozit necontrolat, cum se tarifează și cum se plătește. Deci ele sunt toate reglementate în acest contract și în actele adiționale. Dacă nu ne vom uita puțin la ele …

Clotilde Armand: Ok! Cine se ocupă de asta? Într-o săptămână să veniți cu o soluție [neinteligibil]..

Participant: Dar încă o dată, nu se poate unilateral. Ele vor fi atacate dacă nu …

Clotilde Armand: Pai nu, dar trebuie să găsim în ce scrie acolo, lucrul unde de fapt e o lipsă […] Dar, până atunci, voi împingeți! Cu rea credință, nu mă interesează.

Participant: N-ați auzit asta!!”

La auzul acestor declarații, compania Romprest Service SA a reacționatși a precizat, printre altele, că „alege să nu comenteze conținutul celor prezentate și consideră că, în acest caz, se impune implicarea organelor de stat abilitate”.

În urma scandalului din Sectorul 1 al Capitalei, unde gunoaiele mustesc pe străzi de aproape trei săptămâni, primarul Clotilde Armand a anunțat că a lansat o platformă online.

În scandalul gunoaielor din Sectorul 1a intervenit și Avocatul Poporului. Instituția s-a sesizat şi a întreprins demersuri pe lângă Primăria Sectorului 1 în legătură cu asigurarea serviciilor de salubrizare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`