Suceava: Poliţist reţinut după ce a condus beat, a lovit două persoane și a părăsit locul accidentului

Suceava: Poliţist reţinut după ce a condus beat, a lovit două persoane și a părăsit locul accidentului

Un polițist din Suceava a fost reținut pentru 24 de ore după ce s-a urcat la volan deși era sub influenţa băuturilor alcoolice, a lovit două persoane, apoi a părăsit locul accidentului.

Polițist din Suceava, reținut după ce a provocat un accident rutier

Pe 20 noiembrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi s-a autosesizat cu privire la săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, informează Agerpres.

În baza unei ordonanțe emisă de procurorul de caz, pe 11 decembrie s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de agentul de poliţie N.B. din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava. Acuzațiile ce îi sunt aduse – conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a transmis, într-un comunicat, faptul că N.B. este suspectat că, pe 20 noiembrie, în jurul orei 18.15, s-a urcat la volan, deși era băut, cu intenția de a ajunge la domiciliu, apoi la sediul postului de poliție. Pe DJ 291A, însă, el a lovit două persoane care se aflau pe partea carosabilă. Agentul a părăsit apoi locul accidentului și și-a parcat mașina avariată curtea postului de poliţie.

Luni, 14 decembrie, procurorul a dispus reținerea pentru 24 de ore a polițistului. Marți, el va propune o măsură preventivă privativă sau restrictivă de libertate în cazul agentului.

Cercetările continuă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`