Un preot din Iași a fost găsit spânzurat în locuința sa. Părintele ar fi suferit o depresie

Un preot din Iași a fost găsit spânzurat în locuința sa. Părintele ar fi suferit o depresie

Un preot moldovean şi-a pus capăt zilelor, vineri, trupul neînsuflețit al acestuia fiind descoperit de apropiați în podul casei sale din localitateaCoarnele Caprei, judeţul Iaşi.

Tragedie în Iași

Preotul Crauciuc Cabur Imanuel Liviu, în vârstă de 42 de ani,s-ar fi sinucis prin spânzurare. Din primele date reiese faptul că acesta ar fi suferit o depresie la scurt timp după ce a divorțat de soția sa.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical. În zadar au încercat medicii să-l salveze. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic şi au fost nevoitesă declaredecesul.

Potrivitenoriaşilor, se pare căpreotul avea probleme în familie şi ar fi intrat în depresie după divorţul de soţia sa, cu care avea doi copii.

Reacția primarului după ce a aflat de tragicul incident

Primarul din localitatea Coarnele Caprei a postat un mesaj pe reţelele de socializare prin care s-a declarat profund îndurerat de drama părintelui.

”Profund îndureraţi am aflat de moartea neaşteptată a Parintele Paroh al comunei Coarnele Caprei, Crauciuc Cabur Liviu Imanuel. Cuvintele sunt de prisos.

Ele se rezumă doar la durere şi tristeţe. De azi înainte îl vom cauta doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată.

Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărţire. Dumnezeu sa îl ierte!”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

”Ai fost cel care ne-a adus mai aproape de Dumnezeu”

Edilul a mai precizat că Crauciuc Cabur Liviu Imanuelera văzut ca un preot foarte bun, extraordinar.

”Cel puțin 11 ani de când este în sat și nu avea nimeni, nimic să îi reproșeze.”, a mai spus primarul din Cornele Caprei.

La rândul lor, localnicii au avut numai cuvinte de laudă la adresa preotului.

”Dumnezeu să te ierte, preacucernice părinte! Ne-ai fost că un tată pe umerii căruia ne-am plâns amarul, un adevărat și iubit duhovnic care ne-a învățat ce înseamnă a iubi pe Dumnezeu și pe aproapele, dar cel mai mult ai fost cel care ne-a adus mai aproape de Dumnezeu!

Dumnezeu să va ierte, cu drepții să va așeze și să știți că nu va vom uită niciodată! Sărutăm dreapta, părinte“, este mesajulunuia dintre enoriașii săi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:12 - Fotbaliștii care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 vor solicita să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară. Cât valorează aceasta
20:11 - Diana Șoșoacă: Decizia CCR în privința mea e o adevărată lovitură de stat / Mă simt președintele României, ceea ce am și fost de 4 ani, pentru că noi n-am avut președinte
20:00 - Care este diferența de vârstă între Mihai și Elwira Petre? Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani
19:39 - Câte minute trebuie să mergem, de fapt, pe jos zilnic pentru a trăi mai mult. Studiul care demontează orice mit
19:38 - Virgil Guran (PNL): Această gâlceavă și această luptă între noi și PSD este pe bune. Este reală, nu e nicio regie (VIDEO)
19:28 - Germania consideră că desfășurarea trupelor nord-coreene în Ucraina reprezintă o „escaladare clară”. Cum a reacționat Coreea de Nord
19:26 - Ștefan Pălărie (USR): PSD joacă la mai multe capete, PNL e într-un unghi foarte, foarte prost / Există o strategie de a face orice pentru ca în finala prezidențială românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu (VIDEO)
18:56 - Un jurnalist român a fost arestat în lipsă de un tribunal rus, pentru că ar fi trecut ilegal granița. Ce pedeapsă riscă acesta
18:55 - Unde se află muntele în două culori. Locul din România, care fascinează turiştii, dar și fotografii
18:54 - Matei (PSD): Sunt convins că vor fi partide care vor face alianță la nivel local cu AUR. Dacă ai o înțelegere pe proiecte, spre binele comunității, faci sau nu faci? (VIDEO)