Cum să eviți escrocheriile la cazinouri online

Cum să eviți escrocheriile la cazinouri online

Vrei să joci la cazinourile online 100% legal și în siguranță? Ei bine, pentru asta, trebuie să ai puțină atenție la detalii și să nu te înregistrezi la un operator oarecare pentru a revendica o ofertă tentantă înainte de a face anumite verificări.

1. Joacă numai la cazinourile licențiate în România

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc a implementat sistemul de licențiere pentru operatorii de jocuri de noroc în vara anului 2015. Orice cazinou care dorește să accepte utilizatori stabiliți în România trebuie să obțină, în prealabil o licență. Un cazinou online licențiat îți oferă o anumite garanție în ceea ce privește o eventuală posibilă a litigiilor, iar jucătorii care nu sunt atenți și joacă pe site-uri neautorizate pot fi sancționați. Verificarea validității licențelor se poate face pe site-ul ONJN.

2. Citește cu atenție termenii și condițiile bonusurilor înainte de a le revendica

Anumite cazinouri, mai mult sau mai puțin dubioase, pot oferi bonusuri și promoții care doar par să fie senzaționale, mizând pe faptul că jucătorii nu vor citi cu atenție condițiile ofertei. De exemplu, rulajul unui bonus poate să fie îngreunat, pentru că deși este prezentat ca fiind x10, anumite categorii de jocuri, cum ar fi ruleta, să contribuie cu doar 20% la rulaj, astfel încât, cerințele de pariere pentru acest joc să fie x50. Există multe astfel de detalii.

3. Verifică metodele de plată acceptate, taxele și limitele impuse

Cazinourile dubioase pot folosi diverse procesatoare dubioase de plăți sau metode prin care jucătorul nu mai are unde să le reclame, cum ar fi Bitcoin sau alte criptomonede. Cele mai bune metode de depunere și retragere sunt Skrill, Neteller, Paysafecard, PayPal și cardurile bancare securizate. Asigură-te că poți revendica bonusul vizat folosind metoda de plată preferată.

Un alt aspect la care trebuie să fii atent sunt taxele pentru depunere sau retragere. Pot exista taxe legitime, cum este taxa pe lăcomie de 2% la depuneri sau taxa de 2% pe care o percep anumiți operatori la tranzacțiile efectuate cu cardul.

Cele mai multe probleme apar, însă, la capitolul retragerilor. Dacă depunerea minimă este de 10 euro, poți avea surpriza că retragerea minimă este de 50 de euro. Pe lângă asta, pot exista și taxe mari pentru fiecare retragere, așa că documentează-te bine înainte să-ți depui banii la un operator nou.

4. Orientează-te spre jocuri create de către producători consacrați

Cei mai celebri furnizori de jocuri de cazinou au rămas în top pentru că le-au oferit tuturor jucătorilor experiențe 100% corecte și nu au fost niciodată implicați în măsluiri sau în scandaluri legate de aranjamente. Asta nu înseamnă că noile firme apărute nu sunt demne de luat în seamă, însă este de datoria ta să faci un mic studiu înainte de a te aventura.

Dacă ești începător însă, s-ar putea să nu fi familiarizat cu aceste branduri, așa că pentru a-ți face o idee ar fi bine să vezi cu cine colaborează un operator consacrat, ca de exemplu SlotV Casino, în oferta căruia găsesc peste 3.000 de jocuri de la Yggdrasil, NetEnt, Microgaming, Greentube Novomatic, Playtech, NextGen, Play’n GO și iSoftBet, printre altele.

5. Nu încerca să trișezi

Evită orice tip de strategie, aplicație, dispozitiv sau persoană care îți promite că vei câștiga la jocuri de noroc. Pe lângă faptul că nu funcționează, iar testimonialele și clipurile pe care le vezi sunt regizate, îți vei pierde banii și vei risca să comiți fapte penale.

Un astfel de soft este Roulette Sniper, care promite să anticipeze numerele care vor cădea la ruletă. Aplicația funcționează numai în versiunile de jocuri demo, adică unde nu sunt folosiți bani reali și maxim la anumite bonusuri fără depunere, însă te vor falimenta odată ce începi să joci pe banii tăi. Pe lângă asta, dacă încerci să trișezi în orice fel, te vei putea trezi cu contul închis și s-ar putea să nu-ți cadă bine acest lucru, ținând cont că nu ai de ales între atât de mulți operatori licențiați.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:12 - Fotbaliștii care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 vor solicita să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară. Cât valorează aceasta
20:11 - Diana Șoșoacă: Decizia CCR în privința mea e o adevărată lovitură de stat / Urmează probabil să fiu aruncată și în închisoare și probabil se va reitera Experimentul Pitești. Din păcate, trăim în dictatură
20:00 - Care este diferența de vârstă între Mihai și Elwira Petre? Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani
19:39 - Câte minute trebuie să mergem, de fapt, pe jos zilnic pentru a trăi mai mult. Studiul care demontează orice mit
19:38 - Virgil Guran (PNL): Această gâlceavă și această luptă între noi și PSD este pe bune. Este reală, nu e nicio regie (VIDEO)
19:28 - Germania consideră că desfășurarea trupelor nord-coreene în Ucraina reprezintă o „escaladare clară”. Cum a reacționat Coreea de Nord
19:26 - Ștefan Pălărie (USR): PSD joacă la mai multe capete, PNL e într-un unghi foarte, foarte prost / Există o strategie de a face orice pentru ca în finala prezidențială românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu (VIDEO)
18:56 - Un jurnalist român a fost arestat în lipsă de un tribunal rus, pentru că ar fi trecut ilegal granița. Ce pedeapsă riscă acesta
18:55 - Unde se află muntele în două culori. Locul din România, care fascinează turiştii, dar și fotografii
18:54 - Matei (PSD): Sunt convins că vor fi partide care vor face alianță la nivel local cu AUR. Dacă ai o înțelegere pe proiecte, spre binele comunității, faci sau nu faci? (VIDEO)