Adina Alberts, testată pozitiv cu COVID-19: Mi-am pierdut parţial gustul şi total mirosul

Adina Alberts, testată pozitiv cu COVID-19: Mi-am pierdut parţial gustul şi total mirosul
Foto: Facebook: Dr. Adina Alberts

MediculAdina Alberts se numără printre persoanele care au fost infectatecu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 în timpul campaniei de testare. Între timp, aceasta s-a vindecat de coronavirusși se simte foarte bine.Cu ce simptome s-a confruntat cunoscutul medic și ce tratament a folosit pentru a combate infecția cu temutul virus?

Adina Alberts, despre infecția cu Covid-19

Adina Alberts a publicat pe pagina sa de Facebook un amplu mesaj în care susține că a contractat temutul virus, dar că a scăpat destul de ușor de malaria respiratorie declanșată de Covid-19.

„Am să vă fac o destăinuire. În campania umanitară de testare gratuită pe care am desfășurat-o câteva săptămâni, am contractat și eu “mult temutul”coronavirusnou”, a scrisAdina Albertspe pagina sa de socializare.

Specialistul în sănătate susține că a dezvoltat o formă ușoară a infecției cu SARS-CoV-2. Asta pentru că și-a pregătit organismul luni de zile pentru o posibilă infecțiecu Sars-Cov-2.

”Pentru mine, infecţia cu SARS-CoV 2 a fost ca o răceală obişnuită. N-am tuşit, n-am făcut febră. Mi-au curs nasul şi ochii, am strănutat de sute de ori, am răguşit puţin şi mi-am pierdut preţ de vreo 5-6 zile, parţial gustul şi total mirosul. Imediat ce mi-au apărut simptomele sugestive, evident că m-am testat cu teste rapide antigen. Când am văzut că sunt pozitivă m-am autoizolat. Am stat în izolare doar 4 zile pentru că testul s-a negativat foarte, foarte repede, și simptomele au dispărut total. Repet. Nu am tușit deloc! Acum mă simt total refăcută și vă spun, cu mâna pe inimă, că pentru mine acest “COVID” a fost de fapt una dintre cele mai ușoare “răceli” pe care le-am avut vreodată.”, a mărturisit Adina Alberts.

Mai mult decât atât,Adina Albertsa dezvăluit ce regim a urmat pentru a-şi pregăti organismul în această perioadă.

„NU VREAU SĂ SPUN NIMIC. Doar descriu experienţa mea. Poate vă ajută. Este adevărat că mi-am pregătit organismul luni de zile pentru o posibilă întâlnire cu Sars-Cov2, cu: Vitamina C alcalină, cure de câte 2 săptămâni, apoi pauză 2 săptămâni.

Vitamina D, cure lunare alternative.

Resveratrol/ Echinaceea/ Propolis/Quercetină, Coenzima Q, pe rând, câte 2,3 săptămâni fiecare…”, a mai spus medicul.

Ce tratament a urmat medicul

Totodată, medicul a vorbit despre tratamentul pe care l-a urmat în perioada în care a fost contagiată cu virusul care a făcut peste un milion de victime la nivel mondial de la debutul crizei sanitare și până în momentul de față.

”În timpul „răcelii” am luat: Azitromicină 500 mg, 1cp / zi, 5 zile (pentru a preveni suprainfecţia bacteriană care apare, de regulă, pe fondul scăderii imunităţii date de infecţia virală); Tamiflu 1 cp/zi; Aspenter, 1 cp / zi; Paracetamol şi Nurofen, le-am alternat, 1 pastilă la 6 ore, câte 2 pastile pe zi din fiecare; Vitamina C şi D; Omeran 20 mg, 1 cp pe zi; Probiotice; Stodal; Sirop de muguri de pin şi propolis; Ceai de cimbrişor; Extract de muguri de coacăz negru; Sinupret”, a scris Adina Alberts.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:13 - Diana Stoica (USR), după ce Curtea de Apel Iași a eliminat toate înregistrările din dosarul lui Buzatu: „Problema este că oamenii își pierd încrederea în acest proces. Cine a greșit trebuie să plătească” (VIDEO)
18:02 - Destinația de vacanță ideală pentru această toamnă. Se află în România și este cunoscută pentru peisajele frumoase
17:59 - Ialomițianu (PMP): Românii nu mai pot suporta noi creșteri de taxe / În continuare se fac angajări la stat, în ciuda promisiunilor PSD-PNL. Sunt comune care au mai mulți salariați decât locuitori (VIDEO)
17:54 - Doctoriță prinsă în flagrant de DNA în timp ce lua șpagă. Este șefă de secție la un spital din Caraș-Severin
17:48 - Catacombele Sibiului pot fi vizitate acum de către turiști. Cât trebuie să plătească o persoană
17:45 - Prejudiciu de aproape 100.000 de lei. Un dezvoltator imobiliar a păcălit mai multe persoane din Bistrița-Năsăud că le-ar construi case
17:37 - Marian Rasaliu (PSD), despre proiectul legislativ pentru pensiile militare: „Urmează ca în viitorul apropiat, în cel mai scurt timp, să intre la vot și să fie rezolvată chestiunea aceasta” (VIDEO)
17:36 - Alina Petre, despre reținerea fostului șef de la CS Rapid, cu care e în proces de divorț: „Mi-am făcut duș, m-am fardat, m-am îmbrăcat” / A fost căsătorită și cu fiul unui fost șef SRI
17:32 - Radu Burnete (Concordia): Investitorii se tem de „o terapie de şoc, adică taxe surprinzătoare impuse sectorului privat” în 2025
17:23 - Compania Coca-Cola retrage de pe piaţă 28 de milioane de sticle de plastic din cauza unei posibile contaminări. Ce au transmis autoritățile din Austria