Eugen Tomac, optimist că PMP intră în Parlament: „Partidele pot ajunge în situaţia în care fiecare vot contează”

Eugen Tomac, optimist că PMP intră în Parlament: Partidele pot ajunge în situaţia în care fiecare vot contează
Foto: Eugen Tomac / Facebook

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, se declară optimist în privința intrării formațiunii pe care o conduce în Parlament și precizează că așteaptă rezultatele finale, pentru că fiecare vot contează:

„Avem speranţa că vom reuşi să intrăm în Parlament, suntem optimişti, aşteptăm rezultatul final al alegerilor. Mai sunt necesare câteva buletine de vot să fie numărate şi sperăm să existe voturi şi pentru PMP. În cazul nostru se potriveşte perfect sloganul ‘Fiecare vot contează’. Partidele pot ajunge în situaţia în care fiecare vot contează şi sperăm să ne atingem obiectivul de a rămâne partid parlamentar”, a precizat Tomac pentru Agerpres.

El a spus că, după ce vor fi anunţate rezultatele finale ale alegerilor, PMP se va pronunţa în legătură cu o eventuală alianţă la guvernare cu PNL şi USR.

„După ce vom avea rezultatele finale şi vom privi cu atenţie spre aritmetica parlamentară ne vom putea pronunţa. În mod sigur, PMP nu se va aşeza alături de PSD”, a transmis Eugen Tomac.

Potrivit acestuia, PMP a obţinut „foarte multe” voturi în Republica Moldova, ceea ce arată că românii din Basarabia au rămas ataşaţi de partid.

„În Republica Moldova, PMP a obţinut foarte multe voturi. În foarte multe secţii am câştigat alegerile şi în unele din aceste secţii, unde aşteptam în această dimineaţă rezultatul, PMP este câştigător, ceea ce arată că românii din Basarabia au rămas ataşaţi de PMP şi de proiectele pe care noi le promovăm”, a arătat el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`