Marcel Ciolacu, despre o eventuală colaborare cu AUR: „Românii au întotdeauna dreptate când votează”

Marcel Ciolacu, despre o eventuală colaborare cu AUR: „Românii au întotdeauna dreptate când votează”
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a dat de înțeles că nu exclude o eventuală colaborare cu AUR, formațiune de curând înființată care, potrivit exit-poll-urilor, a reușit să treacă pragul electoral și va intra în Parlament.

„Esența politicii este să discuți cu toți actorii politici. Am anunțat în campanie că nu vom avea o discuție cu PNL. Nu cunosc cât de controversat este domnul Simion, nu am avut timp în această campanie să studiez ceilalți competitori. Dar românii au întotdeauna dreptate când votează. Vom avea o discuție cu toate forțele politice”, a declarat Marcel Ciolacu, pentru Digi24.

George Simion, despre rezultatele AUR: Este o victorie a neamului românesc

Exit-poll-urile realizate la ieșirea de la urne arată că Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a reușit să treacă pragul electoral de 5% și să intre în viitorul Parlament.

„Este o mare, mare victorie pe care reușim să o obținem la un an de existență a Alianței pentru Unirea Românilor. (…) Este o victorie a neamului românesc, este o speranță în această noapte în care a intrat România. Nu o să vă dezamăgim, nu o să trădăm, nu o să intrăm în niciuna din variante în vreo coaliție de guvernare.

Suntem oamenii faptelor, suntem oamenii care am promis că nu vedem nicio diferență între partidele lui Klaus Iohannis și partidele lui Marcel Ciolacu, și de aceea vom merge înainte pe calea noastră, votând fiecare lege și fiecare inițiativă în interesul neamului românesc, doar pentru poporul român!”, a declarat George Simion, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`