Constanța: Un bărbat a amenințat că se aruncă de pe bloc, în toiul nopții, din cauza unei amenzi

Constanța: Un bărbat a amenințat că se aruncă de pe bloc, în toiul nopții, din cauza unei amenzi
foto:youtube

Un bărbat a amenințat că se aruncă de pe un bloc din Constanța, în noaptea de luni spre marți, din cauza faptului că, în urmă cu puțin timp fusese amendat din cauza nerespectării restricțiilor impuse de pandemie.

Incidentul a avut loc în toiul nopții, în jurul orei2:00, iar alerta a fost dată de localnicii treziți din somn din cauza gălăgie.La faţa locului au ajuns negociatori din cadrul IPJ Constanţa, care l-au convins pe bărbatul de 28 de ani să renunţe la gestul său.

„Azi-noapte, în jurul orei 2:00, poliţişti din cadrul Secţiei 5 au fost sesizaţi, prin apel la 112, despre faptul că o persoană ar tulbura ordinea şi liniştea publică şi ar ameninţa că se va arunca de pe terasa unui bloc din municipiul Constanţa. La faţa locului au ajuns negociatori din cadrul IPJ Constanţa, care l-au convins pe bărbatul de 28 de ani să renunţe la gestul său”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, relatează agerpres.ro.

Conform sursei citate, bărbatul a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`