Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, anunță că a fost testat pozitiv cu COVID-19: ”Nimic nu te pregătește pentru momentul în care primești diagnosticul: pozitiv la Covid”

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, anunță că a fost testat pozitiv cu COVID-19: ''Nimic nu te pregătește pentru momentul în care primești diagnosticul: pozitiv la Covid''
Foto: Linia1.ro

Liviu Voiculescu, preşedintele PNL Olt şi candidatpentru Senat, a anunţat că a fost depistat cu Covid-19.

Acesta a postat un mesaj pe o rețea de socializare prin care spune că starea lui este una buna în acest moment șis-a izolat acasă.

Liviu Voiculescu, președintele organizațieiPNL Olt, este infectat cucoronavirus

”Nimic nu te pregătește pentru momentul în care primești diagnosticul: POZITIV LA COVID. Nici micile stări inconfortabile, nici bănuielile, nici vaga suferință fizică, dublată poate de o frică de necunoscut. Într-o perioadă în care întreaga mea preocupare se apleca asupra campaniei electorale în care m-am angajat, am căzut și eu în plasa întinsă cu atâta înverșunare de infecția pandemică și m-am alăturat tuturor celor care au dat și dau piept cu virusul. Sper doar să fiu suficient de puternic să-l îngenunchez repede, fără efort și fără sacrificii. Deocamdată sunt bine, în izolare, departe de toți fizic dar cu sufletul la fel de aproape ca și până acum. Sunt optimist! Voi trece cu bine peste aceste momente și ne vom reîntâlni la fel de energici și hotărâți! Aveți grijă de voi!!”, este mesajul postat de Liviu Voiculescu pe Facebook.

Mai mulţi lideri liberali din Olt au fost infectați cu Covid-19. Un consilier judeţean PNL a fost internat într-un spital din Olt, după ce starea lui s-a agravat.

Și alți liberali au fost testați pozitiv pentru Covid-19

Joi, liderul liberal din Neamț, Mugur Cozmanciuc, a anunțat căa fost testat pozitivcu SARS-CoV-2.

”Am fost testat pozitiv cu noulcoronavirus. Până la această oră mă simt bine, însă mă aflu în izolare pentru următoarele 2 saptămâni. Acum o spun ca persoană afectată: respectați regulile cu strictețe! Virusul nu ține cont de cine suntem sau ce credem. Are nevoie doar de o clipă în condiții de vulnerabilitate pentru a se transmite. Voi petrece toată această perioadă în izolare însă rămân aici, alături de voi. Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, scria atunci Cozmanciuc tot pe Facebook.

Și președintelePNLHarghita, Sebastian Buzilă, a anunțat că a fost infectat cu coronavirus.

”Virusul nu ține cont de cine suntem sau ce credem”, spunea Sebastian Buzilă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:12 - Fotbaliștii care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 vor solicita să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară. Cât valorează aceasta
20:11 - Diana Șoșoacă: Decizia CCR în privința mea e o adevărată lovitură de stat / Urmează probabil să fiu aruncată și în închisoare și probabil se va reitera Experimentul Pitești. Din păcate, trăim în dictatură (VIDEO)
20:00 - Care este diferența de vârstă între Mihai și Elwira Petre? Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani
19:39 - Câte minute trebuie să mergem, de fapt, pe jos zilnic pentru a trăi mai mult. Studiul care demontează orice mit
19:38 - Virgil Guran (PNL): Această gâlceavă și această luptă între noi și PSD este pe bune. Este reală, nu e nicio regie (VIDEO)
19:28 - Germania consideră că desfășurarea trupelor nord-coreene în Ucraina reprezintă o „escaladare clară”. Cum a reacționat Coreea de Nord
19:26 - Ștefan Pălărie (USR): PSD joacă la mai multe capete, PNL e într-un unghi foarte, foarte prost / Există o strategie de a face orice pentru ca în finala prezidențială românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu (VIDEO)
18:56 - Un jurnalist român a fost arestat în lipsă de un tribunal rus, pentru că ar fi trecut ilegal granița. Ce pedeapsă riscă acesta
18:55 - Unde se află muntele în două culori. Locul din România, care fascinează turiştii, dar și fotografii
18:54 - Matei (PSD): Sunt convins că vor fi partide care vor face alianță la nivel local cu AUR. Dacă ai o înțelegere pe proiecte, spre binele comunității, faci sau nu faci? (VIDEO)