Dosar penal, deschis de polițiști după ce într-un videoclip al lui Dani Mocanu apare un leu rănit: Reacția manelistului (VIDEO)

Dosar penal, deschis de polițiști după ce într-un videoclip al lui Dani Mocanu apare un leu rănit: Reacția manelistului (VIDEO)
Foto: captură YouTube

Polițiștii din Argeș au deschis un dosar penal pentru pentru rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor după ce într-un videclip al manelistului Dani Mocanu apare un leu rănit. Mulți oameni au atras atenția, pe internet, asupra stării în care se află animalul. De asemenea, mai multe plângeri au fost depuse, în acest caz, la Poliție și Garda Națională de Mediu.

Polișțiștii au deschis un dosar penal după ce un leu care pare a fi rănit apare într-un videoclip al cântărețului de manele Dani Mocanu

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, au transmis, duminică, reprezentanţii Inspectoratului de Poliție Județean Argeş, potrivit Agerpres.

Polițiștii încearcă acum să-i identifice pe cei implicați în acest caz, persoanele în cauză urmând a fi chemate la audieri. De asemenea, se fac verificări cu privire la condițiile în care este îngrijit leul care apare în videoclip.

Reacția lui Dani Mocanu:Vă asigur că leul trăiește mai bine decât voi toți

Într-o postare pe Facebook, Dani Mocanu a reacționat la anunțul autorităților, susținând că leul ”este perfect sănătos din toate punctele de vedere” și că rănile nu sunt reale, ci este vorba despre un machiaj făcut astfel încât animalul să pară mai fioros.

„Sunt familii întregi care mor de foame în casă, sunt bătrâni care nu le ajung pensiile, sunt copii care nu le ajung alocațiile, sunt oameni care n-au un acoperiș asupra capului, trăim într-o țară în care avem mai multe biserici decât spitale. Mai nou acum ne-ați închis în casă și ați stopat toate fabricile rămânând țara fără locuri de muncă. Nu se ocupă nimeni de aceste probleme cu adevărat importante și v-ați găsit acum să vă interesați de leul din videoclipul meu. Vă asigur că leul trăiește mai bine decât voi toți și are tot ceea ce și-ar putea dori un animal și este perfect sănătos din toate punctele de vedere”, a scris manelistul pe Facebook.

Nu este prima dată când Dani Moncanu are probleme cu legea. Pe numele său a mai fost deschis un dosar penal pentru proxenetism și trafic de persoane.

Dosar penal, deschis după ce într-un videoclip al manelistului Dani Mocanu a apărut un leu rănit

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:12 - Fotbaliștii care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 vor solicita să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară. Cât valorează aceasta
20:11 - Diana Șoșoacă: Decizia CCR în privința mea e o adevărată lovitură de stat / Urmează probabil să fiu aruncată și în închisoare și probabil se va reitera Experimentul Pitești. Din păcate, trăim în dictatură
20:00 - Care este diferența de vârstă între Mihai și Elwira Petre? Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani
19:39 - Câte minute trebuie să mergem, de fapt, pe jos zilnic pentru a trăi mai mult. Studiul care demontează orice mit
19:38 - Virgil Guran (PNL): Această gâlceavă și această luptă între noi și PSD este pe bune. Este reală, nu e nicio regie (VIDEO)
19:28 - Germania consideră că desfășurarea trupelor nord-coreene în Ucraina reprezintă o „escaladare clară”. Cum a reacționat Coreea de Nord
19:26 - Ștefan Pălărie (USR): PSD joacă la mai multe capete, PNL e într-un unghi foarte, foarte prost / Există o strategie de a face orice pentru ca în finala prezidențială românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu (VIDEO)
18:56 - Un jurnalist român a fost arestat în lipsă de un tribunal rus, pentru că ar fi trecut ilegal granița. Ce pedeapsă riscă acesta
18:55 - Unde se află muntele în două culori. Locul din România, care fascinează turiştii, dar și fotografii
18:54 - Matei (PSD): Sunt convins că vor fi partide care vor face alianță la nivel local cu AUR. Dacă ai o înțelegere pe proiecte, spre binele comunității, faci sau nu faci? (VIDEO)