Alina Denciu, soţia medicului-erou de la Piatra Neamţ: ”I-am interzis lui Tătaru să mai dea informaţii despre Cătălin”

Alina Denciu, soţia medicului-erou de la Piatra Neamţ: ''I-am interzis lui Tătaru să mai dea informaţii despre Cătălin”

Alina Denciu, soţia medicului-erou din Piatra Neamţ, susține că i-a interzis ministrului sănătăţii să mai ofere informațiidespre Cătălin Denciu, după ce a spus, la Digi 24, că testul Covid a ieşit pozitiv, fără să spună mai întâi familiei aceste informații, informează Observatornews.

Nelu Tătaru a spus, într-un interviu, la Digi 24,că medicul Cătălin Denciu este în stare gravă şi este infectat cuCOVID-19.

Familia acestuia a ținut legătura constant cu Nelu Tătaru, dar nu știa aceste lucruri.

”Aseară i-am spus că poate să dea informaţii despre starea lui Cătălin, de acum înainte am să-i interzic acest lucru.”, a spus soția medicului.

Alina Denciu a încercat să afle ce s-a întâmplat.

„Am o colegă la Floreasca care mi-a trimis un mesaj; au spus că testul a fost contaminat”, spune Alina Denciu, soţia medicului din Piatra Neamţ.

Ludovic Orban a spus că, la spitalul din Belgia, medicul Cătălin Denciu a avut un test negativ la coronavirus.

”Din câte știm noi, la Spitalul Militar din Belgia, testul a ieșit negativ. Probabil la Floreasca nu a fost test de tip RT-PCR pentru că nu au avut timpul necesar de procesare, posibil să fi fost un test antigen. Domnul doctor Denciu a contractat virusul și s-a vindecat, iar ca atare are anticorpi, probabilitatea de a fi pozitiv era foarte mică. Din informațiile pe care le avem de la spital, testul de RT PCR este negativ.”

Doctorul Cătălin Denciu a fost diganosticat cu COVID-19 în luna aprilie, când a şi fost internat două săptămâni.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`