Ludovic Orban: „PSD ar vrea să nu se mai țină alegeri parlamentare în România și să rămână la butoane pe termen nelimitat. Pe 6 decembrie vor fi alegeri decisive pentru România”

Ludovic Orban: PSD ar vrea să nu se mai țină alegeri parlamentare în România și să rămână la butoane pe termen nelimitat. Pe 6 decembrie vor fi alegeri decisive pentru România

Premierul Ludovic Orban a precizat, joi, cu ocazia lansării sediului de campanie pentru alegerile parlamentare că inamicul PNL este sărăcia, care poate fi învinsă doar cu o mobilizare exemplară a întregii societăți, condusă de un Guvern responsabil și de o majoritate parlamentară puternică.

„Inamicul nostru principal nu este PSD-ul, nu este Covid-ul, inamicul nostru principal este sărăcia. Vrem să dăm o șansă la o viață decentă, la o viață prosperă fiecărui cetățean român, fiecărui copil, fiecărui adolescent, fiecărui bunic sau părinte dar acest lucru nu se poate realiza decât cu o mobilizare exemplară a eforturilor societății care să fie conduse de un Guvern responsabil și de o majoritate parlamentară serioasă și reformatoare”, a precizat premierul Ludovic Orban.

Acesta i-a îndemnat pe români să vină la vot în număr cât mai mare și să nu repete ce s-a întâmplat în 2016, când absenteismul a dus la „crearea unui monstru care timp de trei ani era săpunăpe butuci România”.

„Închei prin a le cere bucureștenilor să nu asculte de PSD care ar vrea să nu se mai țină alegeri parlamentare în România și să rămână la butoane pe termen nelimitat. Pe 6 decembrie vor fi alegeri parlamentare, decisive pentru România. Veniți la vot! În 2016 mulți au crezut că nu sunt importante alegerile parlamentare și absența de la vot a omaneilor buni a dus la crearea unui monstru care în trei ani era să pună pe butuci România. Este decisivă ziua de 6 decembrie pentru ceea ce va urma. Nu mai lăsați PSD-ul la butoane. Veniți în număr mare la vot și votați PNL sau alte formațiuni democratice, proeuropeane, înclinate spre reformă, astfel încât să formăm o majoritate parlamentară solidă”, a conchis premierul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`