O bătrână a dat în judecată Kaufland și a obținut peste 5.000 de euro în instanță. Ce a pățit femeia în vârstă de 69 de ani

O bătrână a dat în judecată Kaufland și a obținut peste 5.000 de euro în instanță. Ce a pățit femeia în vârstă de 69 de ani
Foto: Pixabay.com

Kaufland România este obligată să plătească daune morale în valoare de 25.000 de lei (5.136 de euro) unei bătrâne care a fost lovită de un motostivuitor într-un magazin al lanțului german. Decizia este definitivă, pronunțată de Curtea de Apel Oradea în data de 22 septembrie, informează G4Media.

Accidentul a avut loc în data de 5 decembrie 2018. Femeia în vârstă de 69 de ani se afla la cumpărături, iar la un moment dat, a fost lovită de un motostivuitor condus de un angajat al magazinului. A căzut la pământ și a fost transportată imediat la Spitalul de Urgențe Dr. Gavril Curteanu.

Accidentul din magazin i-a produs leziuni bătrânei

La unitatea sanitară a primit mai multe documente medicale, iar mai apoi, i s-a oferit și de la medicină legală un certificat medico-legal, în care se precizează faptul că suferă mai multe leziuni.

Femeia a apelat la ajutorul unui avocat, iar în cele din urmă, i s-a dat câștig de cauză. Lanțul de hypermarket-uri trebuie să plătească cheltuielile de judecată și cei peste 5.000 de euro reprezentând prejudiciul moral, menționează sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`