Mihail Neamțu: Pentru România, un Biden la Casa Albă înseamnă întărirea influenței Chinei și slăbirea luptei contra corupției, cu binecuvântarea tacită de la Washington DC

Mihail Neamțu: Pentru România, un Biden la Casa Albă înseamnă întărirea influenței Chinei și slăbirea luptei contra corupției, cu binecuvântarea tacită de la Washington DC
foto: Facebook

Mihail Neamțu, vicepreședinte al PMP, a declarat că Hunter Biden, „mai bun cunoscător al cocainei decât al oricăror afaceri imobiliare”, plănuia să pună mâna pe Aeroportul Otopeni și să construiască blocuri pe un teren obținut „în condiții dubioase, contestate în instanță”. Hunter este fiul fostului vicepreședinte american Joe Biden, care îl înfruntă pe președintele Donald Trump în cursa pentru Casa Albă, din postura de candidat al democraților.

Mihail Neamțu, despre „afacerile dubioase pe care familia Biden le pregătea la București”

„După golăniile petrecute la compania ucraineană Burisma, cu greu a ajuns și la noi informația despre afacerile dubioase pe care familia Biden le pregătea la București, împreună cu un afacerist care acum este condamnat penal și cu o companie din China comunistă. Mai bun cunoscător al cocainei decât al oricăror afaceri imobiliare, Hunter Biden avea planuri mari: să pună mâna pe aeroportul Otopeni și să construiască blocuri pe un teren obținut în condiții dubioase, contestate în instanță”, a scris Mihail Neamțu, marți, pe Facebook.

Vicepreședintele PMP a subliniat că este vorba despre „documente publicate de New York Post, deci nici măcar fanaticii Antifa, fanii lui Sleepy Joe, nu mai pot urla: «Fake News!»”.

„Asta înseamnă pentru România un Biden la Casa Albă: întărirea influenței Chinei și slăbirea luptei contra corupției, cu binecuvântare tacită de la Washington DC. Până una alta, administrația Trump/Pence a convins guvernul de la București să oprească firmele Chinei comuniste să pună mâna pe energia nucleară a României sau pe comunicațiile să strategice”, a adăugat Mihail Neamțu.

El a subliniat că, pentru noi, „alegerile din SUA nu trebuie să fie un spectacol îndepărtat”.

„Pentru noi, alegerile din SUA nu trebuie să fie un spectacol îndepărtat, ci o decizie strategică, care privește securitatea națională a țării. Eu unul nu-mi doresc ca România să devină, pe modelul deja experimentat în state din lumea a treia, o colonie și/ sau o piață de desfacere (fără plata taxelor vamale…) a subproduselor Chinei comuniste”, a conchis Mihail Neamțu.

După golăniile petrecute la compania ucraineană Burisma, cu greu a ajuns și la noi informația despre afacerile dubioase…

Publicată de Mihail Neamtu peMarţi, 27 octombrie 2020

Donald Trump, către Joe Biden, la ultima dezbatere prezidențială: „Cred că datorezi o explicație poporului american”

Pentru Joe Biden, finalul de campanie este marcat de controversele stârnite dematerialele publicate de presa americană. De altfel, însuși președintele SUA în exercițiu i-a spus contracandidatului său democrat că datorează „o explicație poporului american”. Momentul s-a petrecut la ultima dezbatere prezidențială.

„Toate emailurile… emailurile oribile despre genul de bani pe care i-ați strâns, tu și familia ta. Și Joe, erai vicepreședinte când o parte din lucruri s-au întâmplat. Și nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată. Cred că datorezi o explicație poporului american”, a subliniat Donald Trump.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`