UPDATE // Marcel Ciolacu, sancționat după ce a fost surprins în compania a 11 persoane într-un restaurant din Buzău (VIDEO & FOTO)

UPDATE //Persoanele aflate la masa de sâmbătă seara au fost sancționate contravențional pentru nerespectarea măsurilor sanitare în restaurant, după cum a precizat comisarul Georgian Drăgan, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române.

„Nu purtau mască de protecție în locurile în care aveau această obligație, polițiștii din cadrul IPJ Buzău au aplicat sancțiuni contravenționale, ulterior au fost efectuate verificări, în urma cărora au fost verificate toate persoanele participante la acea locație, respectiv la masa sesizată în sptațiul public și au fost sancționate contravențional. De asemenea, operatorul economic a fost sancționat contravenționat pentru neluarea măsurilor de protecție și de prevenire a răspândirii COVID-19.

Cunatumul celor 11 sancțiuni contravenționale aplicate se ridică la 21.000 de lei. Fac precizarea că localitatea respectivă se află în scenariul verde, operatorii economici având voie să desfășoare activități, cu respectarea măsurilor sanitare, iar sancțiunile contravenționale aplicate persoanelor care au participat la acea masă au fost pentru nerespectarea prevederilor legale din Legea 55 / 2020 în ceea ce privește participarea la o singură masă a mai multe persoane, respectiv mai mult de 6 persoane”, a explicat comisarul de poliție Georgian Drăgan.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Știrea inițială: Marcel Ciolacu a fost surprins în cursul serii de sâmbătă, într-un restaurant din Buzău. La masa social – democraților se aflau alte 11 persoane, printre care și fostul premier Mihai Tudose.

Atmosfera de la masa liderului PSD a fost una veselăpe tot parcursul serii, iar discuțiilesocial – democraților s-au învârtit în jurul alegerilor parlamentare, pe care sunt convinși că le vorcâștiga.

Totodată, unul dintre subiectele discutate în localul din Buzău a fost și amânarea alegerilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`