Cântăreaţa de muzică populară Rodica Olariu are nevoie urgentă de plasmă! Mesajul disperat al interpretei

Cântăreaţa de muzică populară Rodica Olariu are nevoie urgentă de plasmă! Mesajul disperat al interpretei
foto:facebook

Cântăreaţa de muzică populară Rodica Olariu este internată de o săptămână la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Timişoara, după ce a fost infectată cu noul coronavirus, iar acum are nevoie urgentă de plasmă, potrivit Viva.

Cântăreaţa se află într-o stare gravă şi are nevoie de plasmăde la un pacient cu B3 pozitiv care a avut COVID-19, pentru a supravieţui.

Între timp, a fost transferată la Spitalul Clinic Municipal Arad.

Oamenii din online s-au mobilizat şi au transmis luni un mesaj pe reţelele de socializare, prin care cer ajutorul celor care au avut COVID-19 şi pot dona plasmă.

“URGENT! SALVAȚI O VIATĂ DRAGI PRIETENI, PENTRU A SALVA O VIAȚĂ, Rodica Olariu ARE NEVOIE URGENTĂ DE PLASMĂ ,CĂUTAM O PERSOANĂ CU GRUPA B3 POZITIV CARE A AVUT COVID ȘI NE POATE DONA PLASMĂ !!!AVEM MARE NEVOIE DE AJUTORUL DUMNEAVOASTRĂ ! MULȚUMIM !! PLASMA SA FIE DONATĂ PENTRU Rodica Olariu CARE ESTE LA SPITALUL CLINIC MUNICIPAL ARAD !!!DISTRIBUITI CU TOȚI ANUNȚUL SĂ PUTEM SĂ GĂSIM CÂT MAI REPEDE DONATOR !!!MULTUMIM FRUMOS!!”, este mesajul care circulă pe reţelele de socializare.

De asemnea, interpreta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care le cere oamenilor să se roage alături de ea:

“Rugaţi-vă şi voi cu mine să trec cu bine şi peste încercarea asta. Doamne ajută la toată lumea. Amin!”, a scris Rodica Olariu pe pagina sa de Facebook


rugați-vă și voi cu mine sa trec ,cu bine și peste încercarea asta..doamne ajuta la toata lumea..amin!!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:12 - Fotbaliștii care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 vor solicita să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară. Cât valorează aceasta
20:11 - Diana Șoșoacă: Decizia CCR în privința mea e o adevărată lovitură de stat / Urmează probabil să fiu aruncată și în închisoare și probabil se va reitera Experimentul Pitești. Din păcate, trăim în dictatură
20:00 - Care este diferența de vârstă între Mihai și Elwira Petre? Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani
19:39 - Câte minute trebuie să mergem, de fapt, pe jos zilnic pentru a trăi mai mult. Studiul care demontează orice mit
19:38 - Virgil Guran (PNL): Această gâlceavă și această luptă între noi și PSD este pe bune. Este reală, nu e nicio regie (VIDEO)
19:28 - Germania consideră că desfășurarea trupelor nord-coreene în Ucraina reprezintă o „escaladare clară”. Cum a reacționat Coreea de Nord
19:26 - Ștefan Pălărie (USR): PSD joacă la mai multe capete, PNL e într-un unghi foarte, foarte prost / Există o strategie de a face orice pentru ca în finala prezidențială românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu (VIDEO)
18:56 - Un jurnalist român a fost arestat în lipsă de un tribunal rus, pentru că ar fi trecut ilegal granița. Ce pedeapsă riscă acesta
18:55 - Unde se află muntele în două culori. Locul din România, care fascinează turiştii, dar și fotografii
18:54 - Matei (PSD): Sunt convins că vor fi partide care vor face alianță la nivel local cu AUR. Dacă ai o înțelegere pe proiecte, spre binele comunității, faci sau nu faci? (VIDEO)