UPDATE / Surse: Traian Berbeceanu luat în calcul pentru funcția de prefect al Capitalei / Guvernul pregătește demiterea lui Gheorghe Cojanu

UPDATE / Surse: Traian Berbeceanu luat în calcul pentru funcția de prefect al Capitalei / Guvernul pregătește demiterea lui Gheorghe Cojanu

Update:Potrivit News.ro,Traian Berbeceanu este o variantă luată în calcul pentru funcția de prefect al Capitalei. Traian Berbeceanu nu face însă partedin corpul Înalţilor funcţionari publici, ceea ce ar putea fi o problemă la numirea acestuia. Numirea unui nou prefect ar urma să se facă prin hotărâre de Guvern, iar o ședință a Executivului ar urma să aibă loc joi, după cum au precizat sursele pentru publicația citată anteior.

Știrea inițială: Guvernul pregătește demiterea prefectului de București, după o serie de declarații halucinante pe care acesta le-a făcut în cursul serii de duminică, 18 octombrie. Sursele guvernamentale au declarat în cursul zilei de luni, pentru Digi24.ro, că la aceste momente se caută un înlocuitor pentru prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu.

Potrivit sursei citate mai sus, informațiile privitoare la demiterea lui Cojanu ar fi apărut încă din cursul dimineții de luni, 19 octombrie, când premierul Ludovic Orban a evitat să se pronunțe cu privire la declarațiile făcute de prefectul Cojanu, cu o seara înainte, la postul mai sus menționat.

În cursul serii de duminică, prefectul de București a făcut o serie de declarații neclare, cu privire la rata de infectare cu noul coronavirus în Capitală, dar și cu luare deciziilor în scenariul roșu, ulterior acesta a intrat pentru a doua oară în direct pentru a veni cu o serie de precizări suplimentare.

Potrivit sursei citate mai sus,şeful Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă nu ar fi ştiut. nici la 10 ore de la comunicarea datelor oficiale, care este numărul de persoane noi, disgnosticate cu COVID-19, în municipiul de care răspunde. Gheorghe Cojanu a motivat că se afla la cumpărături în cursul zilei de duminică, când a fost comunicat bilnațul zilnic, motiv pentru care nu l-ar fi văzut, scrie sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`