CORONAVIRUS| Cinci cazuri de COVID-19 la echipa de baschet masculin Dinamo-Ştiinţa

CORONAVIRUS| Cinci cazuri de COVID-19 la echipa de baschet masculin Dinamo-Ştiinţa
foto:facebook

Echipa de baschet masculin Dinamo Bucureşti a anunţat joi, apariţia a cinci cazuri pozitive cu noul coronavirus, chiar înainte de turneul preliminar al Cupei României, potrivit Agerpres.

”Joi, 15.10.2020, în urma testării echipei în vederea participării la turneul preliminar al Cupei României, au fost diagnosticate 5 cazuri pozitive COVID-19, dintre care 4 în rândul jucătorilor şi 1 în rândul staff-ului tehnic”, a transmis, pe Facebook, gruparea din București.

Clubul Dinamo informează că va urma toate procedurile impuse de DSP, pentru a determina dacă este sau nu posibilă participarea echipei la evenimentul care trebuia să înceapă sâmbătă 17 octombrie.

De altfel, toate cele patru echipe care au participat săptămâna trecută la Memorialul ”Elemer Tordai”, la Sibiu au anunţat infectări cu noul COVID-19.

CSU Sibiu a anunţat, miercuri, două cazuri pozitive, U-BT Cluj, opt, iar CSO Voluntari are nouă cazuri pozitive, la care s-au adăugat joi alte şase.

CSU Sibiu a anunţat, joi, că refuză să mai organizeze turneul preliminar al Cupei României, după ce a fost acuzat de CSO Voluntari de deficienţe de organizare la turneul Memorial ”Elemer Tordai”, în urma cărora s-au înregistrat mai multe cazuri de infectare cu coronavirus.


❗ Joi, 15.10.2020, în urma testării echipei în vederea participării la turneul preliminar al Cupei României, au fost…

Publicată de Dinamo Știința Baschet peJoi, 15 octombrie 2020

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:12 - Fotbaliștii care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 vor solicita să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară. Cât valorează aceasta
20:11 - Diana Șoșoacă: Decizia CCR în privința mea e o adevărată lovitură de stat / Urmează probabil să fiu aruncată și în închisoare și probabil se va reitera Experimentul Pitești. Din păcate, trăim în dictatură (VIDEO)
20:00 - Care este diferența de vârstă între Mihai și Elwira Petre? Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani
19:39 - Câte minute trebuie să mergem, de fapt, pe jos zilnic pentru a trăi mai mult. Studiul care demontează orice mit
19:38 - Virgil Guran (PNL): Această gâlceavă și această luptă între noi și PSD este pe bune. Este reală, nu e nicio regie (VIDEO)
19:28 - Germania consideră că desfășurarea trupelor nord-coreene în Ucraina reprezintă o „escaladare clară”. Cum a reacționat Coreea de Nord
19:26 - Ștefan Pălărie (USR): PSD joacă la mai multe capete, PNL e într-un unghi foarte, foarte prost / Există o strategie de a face orice pentru ca în finala prezidențială românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu (VIDEO)
18:56 - Un jurnalist român a fost arestat în lipsă de un tribunal rus, pentru că ar fi trecut ilegal granița. Ce pedeapsă riscă acesta
18:55 - Unde se află muntele în două culori. Locul din România, care fascinează turiştii, dar și fotografii
18:54 - Matei (PSD): Sunt convins că vor fi partide care vor face alianță la nivel local cu AUR. Dacă ai o înțelegere pe proiecte, spre binele comunității, faci sau nu faci? (VIDEO)