Marcel Ciolacu, testat negativ pentru COVID-19. Liderul PSD poate ieși din izolare

Marcel Ciolacu, testat negativ pentru COVID-19. Liderul PSD poate ieși din izolare
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu nu este infectat cu COVID-19.Aflat în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată, liderul PSD a primit rezultatul testului, miercuri seară și a aflat căeste negativ.
Ciolacu a aflat marți căa intrat în contact cu o persoană despre care a aflat că este infectată cu coronavirus și a intrat imediat în izolare.
Nici secretarul general al PSD, Paul Stănescu, nu este infectat, potrivit libertatea.ro.

Întâlnirea membrilor PSD cu persoana infectată cu COVID-19

Șeful PSD și alți membrii social-democrați au participat în weekend la o întâlnire informală în județul Tulcea acolo unde s-aaflat și președintele Consiliului Județean Bitrița-Năsăud, Radu Moldovan, confirmatulterior ca fiind infectat cu coronavirus. De asemenea, aceștia au intrat în contact și cudeputata Simona Bucura Oprescu care a anunțatulterior că este infectată cuSARS-CoV-2.Printre cei care se vor testa pentru COVID-19 se numără și Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

Liderii PSD s-au aflat în izolare și la finalul lunii septembrie

Liderii PSD au intrat în izolare și la sfârșitul lunii septembrie după ce s-au întâlnitcu mai mulți social-democrați din conducerea PSD Sălaj, depistați ulterior cu COVID-19. Este vorba despre Tiberiu Marc,preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, vicepreședintele PSD Zalău și fostul prefect Florin Florian.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`