Drama unei tinere care a fost filmată goală în baie de către tatăl ei. Bărbatul a spionat-o timp de 5 ani

Drama unei tinere care a fost filmată goală în baie de către tatăl ei. Bărbatul a spionat-o timp de 5 ani
Sursa Foto: Instagram

O adolescentă în vârtsă de 19 ani a trecut printr-o dramă cumplită, după ce a aflat că propirul ei părintea filmat-o dezbrăcată în baie, ani la rând. Fata a suferit un șoc în momentul în care a făcutdescoperirea.

Tânăra a fost filmată goală timp de 5 ani

O tânără de doar 19 ani a trăit clipe de coșmar,după ce a aflat că i-a fost violată intimitatea. Mai precis, aceastaa fost spionată înipostaze intime, chiar de către cel care trebuie să îi vrea binele.

Lauren Brightwood, căci așa se numește tânăra,a fost filmată de tatăl ei vitreg timp de 5 ani de zile, în timp ce se afla goală în baie. Descoperirea făcută din greșeală i-a creat traume severe fetei.

Lucrurile au ieșit la iveală în momentulîn momentul în caretânăra a remarcat un obiect negru, ascuns cu grijăîn zona geamului de la baie. Când s-a uitat mai atent, Lauren a realizat că în acel loc fusese lăsat un telefon mobil,amplasat în scopuri absolut deplasate. Se pare că cel care o spiona pe fată era chiar tatăl ei vitreg, Craig, care o creștea de pe vremea când fata avea doar4 ani.

Când a făcut descoperirea, Lauren a anunțat-o imediat pe mama ei, care a rămas șocată de cele întâmplate. Ulterior, cele două l-auluat la rost pe bărbatul în vârstă de 35 de ani, referitor la telefonul mobil din baie, care ascundea filmulețe cu adolescenta, în ipostaze intime, însăacesta a negat totul.

Cu toate acestea,la scurt timp bărbatul și-a recunoscut fapta și a mărturisit că făcea acest lucru de aproximativ 5 ani de zile.

Fata a suferit traume majore

În urma celor întâmplare,Lauren a suferittraume psihice majore, intrând într-o depresie severă.

”A fost cel care m-a crescut, am avut o relație normalătată-fiică. Am devenit o persoanătotal diferită. Acum, când intru într-o încapere, mai întâi măuit dacăsunt sau nu camere de filmat”, a declarat Lauren, conform metro.co.uk.

Mai mult decât atât, fata de doar 19 ani a ajuns să aibăgânduri suicidale din cauza faptului că i-a fost violată intimitatea.

Abuzul a adus mama și fiica mai aproape, dar a dus la pierderea atât a prietenilor, cât și a celorlați membri aifamiliei.

„Am simțit că pierd totul, în afară de mama mea. El mergea în vacanțe și ieșea cu prietenii și avea o nouă iubită, iar eu și mama mea aveam gânduri sinucigașe.”, a mai spus Lauren.

„Nu știu dacă va înțelege vreodată cum ne-a afectat, nu cred că îi pasă, dar primesc tulburaride stres tot timpul, nu am încredere în nimeni, nu știu dacă o voi face din nou și când nu ai încredere în oameni, lucrurile sunt într-adevăr singure.”, a concluzionat tânăra.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`