Marcel Ciolacu intră în izolare și se testează pentru infecția cu coronavirus: Liderul PSD a intrat în contact cu alți social-democrați diagnosticați cu COVID-19 (VIDEO)

Marcel Ciolacu intră în izolare și se testează pentru infecția cu coronavirus: Liderul PSD a intrat în contact cu alți social-democrați diagnosticați cu COVID-19 (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță că va intra în izolare și se va testa pentru infecția cu coronavirus. Asta după ce atât el, cât și alți lideri social-democrați au participat în weekend la o întâlnire informală în județul Tulcea acolo unde s-aaflat și președintele Consiliului Județean Bitrița-Năsăud, Radu Moldovan, confirmatulterior ca fiind infectat cu coronavirus. De asemenea, aceștia au intrat în contact și cudeputata Simona Bucura Oprescu care a anunțat ulterior că este infectată cuSARS-CoV-2.Printre cei care se vor testa pentru COVID-19 se numără și Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

Marcel Ciolacu se testează pentru COVID-19 și intră în izolare

Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, a anunţat luni seara că a fost testat pozitiv pentru noulcoronavirus.

”Tocmai am primit rezultatul testului şi, din păcate, mă alătur miilor de români confirmaţi pozitiv de COVID-19. Deocamdată, starea mea de sănătate este stabilă şi conform procedurii m-am izolat, protejându-i pe ceilalţi. Sunt voci care pun la îndoială existenţa virusului, sunt oameni ce cred, însă în aceste momente, în faţa inamicului invizibil, cel mai înţelept este să respectăm cu toţii regulile. Multă sănătate tuturor! Am încredere că prin profesionalismul cadrelor medicale, prin puterea şi bunătatea lui Dumnezeu, vom trece şi peste această etapă”, a anunțatRadu Moldovan.

ȘiSimona Bucura Oprescu a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că a primit confirmarea infectării cu noul coronavirus.

„Mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de #Covid19. Starea mea de sănătate este stabilă în acest moment și sunt internată în spitalul de la Mioveni unde am mare încredere în profesionalismul cadrelor medicale care au tratat cu succes până acum sute de alți pacienți. Nu am pus la îndoială nicio clipă existența acestui coronavirus. Nu o faceți nici voi! Protejați-vă cât mai bine pentru siguranța voastră și a celor din jur!Să dea bunul Dumnezeu să fiți feriți de acest inamic invizibil care produce atâta suferință! Multă sănătate tuturor!”, a scris deputata PSD.

Liderii PSD s-au aflat în izolare și la finalul lunii septembrie

Liderii PSD au intrat în izolare și la sfârșitul lunii septembrie după ce s-au întâlnit cu mai mulți social-democrați din conducerea PSD Sălaj, depistați ulterior cu COVID-19. Este vorba despre Tiberiu Marc,preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, vicepreședintele PSD Zalău și fostul prefect Florin Florian.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Date actualizate privind cazurile de coronavirus din România

Potrivit raportării transmise luni de Grupul de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, înn România au fost confirmate 2.069 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, bilanțul total al îmbolnăvirilor, la nivel național, ajungând astfel, la 157.352. De al debutul pandemiei de COVID-19 și până acum, 118.912 de pacienți din România au fost declarați vindecați.

Distinct de cazurile nou confirmate luni, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 246 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În acest moment, unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 9.365. Dintre acestea, 628 sunt internate la ATI.

Totodată, de duminică până luni, la nivel național s-au înregistrat 56 de noi decese în rândul pacienților cu COVID-19. Astfel, bilanțul victimelor a ajuns la 5.467.

De la începutul pandemiei și până în prezent, în România, au fost prelucrate 2.682.588 de teste. Dintre acestea, 10.051 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 6.605 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 3.446 la cerere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`