CORONAVIRUS | CSA Steaua anunță că încă zece jucători au fost testați pozitiv pentru COVID-19

CORONAVIRUS | CSA Steaua anunță că încă zece jucători au fost testați pozitiv pentru COVID-19
Foto: pixabay.com

CSA Steaua a anunțat că încă zece jucători au fost testați pozitiv peentru infecția cu noul coronavirus. Astfel, numărul total al cazurilor de COVID-19 de la Clubul Sportiv al Armatei a ajuns la 20.

Alți zece fotbaliști de la CSA Steaua, infectați cu coronavirus

”Steaua București anunță că, în urma testelor efectuate înaintea partidei de fotbal cu SC FC Voluntari SA 2, contând pentru etapa a cincea a Ligii a 3-a, au fost depistați pozitiv cu COVID-19 încă zece jucători. Toți fotbaliștii infectați au fost izolați conform reglementărilor aflate în vigoare și vor reveni la antrenamente după efectuarea unui nou set de teste. Steaua București este liderul seriei a patra, cu 12 puncte și golaveraj 14-4”, se arată într-un anunț publicat pe site-ul CSA Steaua.

Reprezentanții clubului au anunțat pe 2 octombrie, înainte de meciul cu Dinamo 2, că nouă jucători şi un membru din staff-ul tehnic au fost depistați ca fiind infectați cu SARS-CoV-2.

Un membru din staff-ul auxiliar al naționalei de fotbal a României, diagnosticat cu COVID-19

În ultimele zile mai multe cazuri de coronavirus au fost depistate în rândul fotbaliștilor.

Clubul de fotbalViitorul Pandurii Târgu Jiu, care activează în Liga 2, a anunțat, luni, că șase persoane din cadrul echipei au fost confirmate cu noul coronavirus. Printre aceastea se numără atacantul Vlad Șerbănescu, mijlocașii Marius Cioiu și Darius Buia, precum și antrenorul Dorin Hîrșu, și jucătorii Pungan și Enache.

De asemenea, marți Federația Română de Fotbal a anunțat că un membru din staff-ul auxiliar al echipei naționale a României a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Cazul de infectare a fost descoperit în urma testării impuse de UEFA, prin care „tricolorii” au trecut marți. De asemenea, anunțul a venit chiar înainte de meciul decisiv pentru calificarea la EURO, selecționata antrenată de Mirel Rădoi urmând să joace, joi seară, de la 21:45,în compania primei reprezentative a Islandei, în semifinala pentru calificarea la turneul final din 2021.

Record de îmbolnăviri în România: Aproape 3.000 de cazuri de coronavirus în 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, miercuri, 2.958 de cazuri noi de COVID-19 depistate în România. E un record negativ înregistrat de țara noastră de la începutul epidemiei de coronavirus. Un nou record negativ a fost consemnat și în ceea ce privește numărul de decese legate de această boală infecțioasă pe un interval de 24 de ore, 82, dar și la la nivelul pacienților internați în secțiile de Terapie Intensivă din țară, 612. Retestarea a scos la iveală 553 persoane pozitive. Nu în ultimul rând, autoritățile au precizat că de la izbucnirea crizei sanitare au fost confirmate 142.570de îmbolnăviri, iar 111.564 de pacienți au fost declarați vindecați.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)