Alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în cursul zilei de joi. Bucureștiul și alte două județe, zonele afectate

Alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în cursul zilei de joi. Bucureștiul și alte două județe, zonele afectate
Sursa Foto: Hepta

Alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în curzul zilei de joi, 1 octombrie în București și în alte două județe din țară. Măsura a fost luată pentru a se asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții în bune condiții, scrie Agerpres.

Înteruperi de curent au mai fost anunțate în cele dou județe și în Capitală, în cursul zilei de 30 septembrie, ca urmare a lucrărilor anuale de resparații și întreținere la rețelele electrice, precum și posturi posturi de transformare ale E-Distribuție Muntenia.

Curentul, înrerupt în aceste zone din București

În intervalul 9.00 – 17.00 alimentarea cu energie electrică va fi temporar oprită pe străzile Panait Istrati, Islaz, Elena Clucerea şi Gheorghe Missail.

Alimentarea cu energie, întreruptă în Giurgiu

În orașul Giurgiu, curentul se va întrerupe în intervalul 8.30 – 16.30, pe străzile Sloboziei, Ghizdarului. În intervalul orar 9.00 – 17.00 în Podişor, toată localitatea, Bucşani – Satul Nou, Răsuceni, străzile Bodegaru, Lilieci, Şerpilor.

De la orele 09.30 – 12.00 curentul va fi întrerupt și în Joiţa, Strada Principală în zona staţiei Peco Gaz, Strada Primăverii şi adicente, cartier Tudorica Marin – parţial.

Întreruperi de curent în Ilfov

În județul Ilfov, alimentarea cu energie electrică va fi întreruot în intervalul 9.00 – 13.00, în localitățile Moara Vlăsiei, străzile Vlasia, Plopului, Nucului şi străzi adiacente, iar între orele.

De la orele 9.00 până la orele 17.00 în Berceni, străzile 1 Mai, Vasile Goldiş, Fabrica De Mobila, Cazanului, Steaua Roşie, Infrăţirii, Câmpului, străzile adiacente, Cornetu, străzile Flacărei, Alexandriei, Garoafei, Livezi, străzile adiacente (timp maxim întrerupere două ore), Măgurele, străzile Atomiştilor, Mărăşeşti, străzile adiacente (timp maxim întrerupere două ore), Baloteşti, străzile Martha Bibescu, Broscari, Castanilor, IC Bratianu între străzile Broscari şi Ion Lahovari, Fieni, Prelungirea Fieni, Intrarea Punţii şi străzi adiacente, Corbeanca, străzile Balanţei, Institutului, Unirii între străzile Ghioceilor şi Bucureşti-Ploieşti şi străzi adiacente, Măgurele-Dumitrana, străzile Principală, Duzilor, străzile adiacente (timp maxim întrerupere două ore).

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:28 - Când trebuie să renunți la cauciucurile de vară și să le montezi pe cele de iarnă. Ce spune legea
18:26 - Panourile fotovoltaice pot produce cu 50% mai puțin dacă nu sunt întreținute corespunzător. Cum și când trebuie făcută mentenanța
18:13 - Diana Stoica (USR), după ce Curtea de Apel Iași a eliminat toate înregistrările din dosarul lui Buzatu: „Problema este că oamenii își pierd încrederea în acest proces. Cine a greșit trebuie să plătească” (VIDEO)
18:02 - Destinația de vacanță ideală pentru această toamnă. Se află în România și este cunoscută pentru peisajele frumoase
17:59 - Ialomițianu (PMP): Românii nu mai pot suporta noi creșteri de taxe / În continuare se fac angajări la stat, în ciuda promisiunilor PSD-PNL. Sunt comune care au mai mulți salariați decât locuitori (VIDEO)
17:54 - Doctoriță prinsă în flagrant de DNA în timp ce lua șpagă. Este șefă de secție la un spital din Caraș-Severin
17:48 - Catacombele Sibiului pot fi vizitate acum de către turiști. Cât trebuie să plătească o persoană
17:45 - Prejudiciu de aproape 100.000 de lei. Un dezvoltator imobiliar a păcălit mai multe persoane din Bistrița-Năsăud că le-ar construi case
17:37 - Marian Rasaliu (PSD), despre proiectul legislativ pentru pensiile militare: „Urmează ca în viitorul apropiat, în cel mai scurt timp, să intre la vot și să fie rezolvată chestiunea aceasta” (VIDEO)
17:36 - Alina Petre, despre reținerea fostului șef de la CS Rapid, cu care e în proces de divorț: „Mi-am făcut duș, m-am fardat, m-am îmbrăcat” / A fost căsătorită și cu fiul unui fost șef SRI